- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanfany65
tag
Kellemesen csalodtam a gammába!
A második küldetés sor nagyon ott van,föleg az ucso két küldi!
Már érzödig a SC filling,nagy csata sok egységgel nehéz fokozaton pár óráig "elszöszöltem"!
Még nem nyomtam végig de ezért már megérte megvenni szvsz!
Multiban még nem merészeltem megprobálni,de rajta leszek! -
Exhodus
tag
De ez akkoris pofátlanság, nemtudom hogy képzelték a fejlesztők. Kiöltek belőle mindent ami supreme commanderré tenné.
Ez hogy mindent egyszerre fizetsz ki építéskor egy vicc, ok nem tudod percekre tönkretenni a gazdaságot azzal, hogy túlvállalod magad, de épp az volt az SC egyik fő stratégiai aspektusa. Viszont így nem lehet egy fél bázisnyi épületet egyben belistázni, csak ha egyben ki tudod fizetni az összeset.Egyszerre több engineernek nem tudsz parancsot adni, egymásnak assistolni még tudnak ahogy láttam, meg a gyáraknak is, de a gyárak egymásnak már nem, pedig az megint jó volt Sc-ben. Meg még sorolhatnám, és még rusnya is a grafika!
-
proci985
MODERÁTOR
integrálták a techet. tehát nem T1-T2-T3 van, hanem menet közben az upgradektől függ az erő. gyakorlatban szerintem időben nincs nagyon különbség, hogy mennyi idő feltechelni.
de, egyenlőre még két óra alatt vagyok a játékkal.
apropó: kihagyták az épület adjacencia bónuszokat is sajnos

-
proci985
MODERÁTOR
ott a pont.
az SCFA is nagyon kultúrált kampányok alatt (pedig ott a pályák eléggé hatalmasok voltak... az utolsó azt hiszem 40x40es és a harmadik -vizes pálya, avagy mentsd meg a hercegnőt- nekem 20x80nak nézett ki). talán az első és hatodik (QAI) pályán a váltásoknál, amikor hirtelen megindul az ellenfél 300 egységgel, tud megreccenni. memóriaigény se vészes.
utóbbi 20x20 fölötti skirmishekre nagyon nem igaz. a 81x81eseken meg már a core optimizer se segít három AIvel sem.
viszont van egy olyan érzésem, hogy egy csomó kevésbé jelentős dolgot beáldoztak a teljesítmény oltárán: nincsenek formációk, és valszeg együtt kezeli a csoportokat az AI, tehát nem egyenként az egységeket.
mondjuk a formációk hiánya kérdés mennyire lesz zavaró, ha ennyire kevés egység marad ( tierek eltörlése miatt ez még annyira még nem tűnik veszélyesnek). én azért sajnálom, SCFA első mapján UEFfel létfontosságúak voltak hardon (egyébként a Fatboyok nem bírták a strapát, kellettek a kiegészítő egységek is megfelelő arányban).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nálam marad a Napóleon TW meg a SupCom2 egyelőre.