- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Kingston A400 - SATAFIRM S11 probléma megoldása.
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
normal
tag
Találtam egy videót!

Konkrétan két gép ellen két emberként csapatban, assassinationt játszottunk.
Cybran - Seraphim human
és human+aeon gépnekSzéjjelnukeolt és -ágyúzott minket, miközben ufókat dobált a fejünkre, és óriásrobotok másztak ki a partjainkon.
Szerencsére lopakodós cybranként több bázist is építettem, a haver pedig egy fél nukeot kapott be a commanderébe, mielőtt tenger alá teleportált volna. De túlélte, mivel Ő főleg a commander-moduljait maxolta ki.
Próbált építkezni, de mindig rátaláltak, így a parancsnoki egységével elkezdte a határaikat zaklatni, így mindig ő volt a fő célpont, tudtam építeni, mert őt próbálták kinyírni, hullottak a nuke-ok.

Közben a hátországból küldtem neki a hadtápot.Végül 30. szinten (kb 3/4 óra játék) már tényleg utálta, hogy semmit sem tud építeni, és bár már küldtem neki az egységeket, elindult mérgesen, hogy beugráljon egy nagy ágyú és szatellit csomópontjukba.
Ez történt, sajnos akad.

http://www.xfire.com/videos/4cda6c
Új hozzászólás Aktív témák

- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SONY LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- OLED monitor topic
- World of Tanks - MMO
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Új magyar Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16/32GB 512GB 2028-ig garis! Csak februárban extra akció!!
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- Bontatlan! Thinkpad X1 (Yoga) 2in1 gen10 Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe 48 hó gyári gari!
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest