- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Kingston A400 - SATAFIRM S11 probléma megoldása.
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
alakzatok miatt mehet a másik irányba.
útvonalkeresés tényleg macerás tud lenni, főleg ha az ember fatboy offenzívát indít, azok tudnak nagyon beragadni. mondjuk a missionban a pályaméretek miatt én szinte kizárólag experimentalokkal/teleport upgradekkel szoktam hadakozni, szárazföldi T3makat általában bázisvédelemre használok csak. hajókból T2/T3, repülőkből inkább felderítők meg pár esetben air superioritik (bár az első pályán szerintem egyszerűbb ellopni egy Aeon engineert és csészealjakat spawnolni, mint megvédeni a fatboyokat a seraphim T3maktól air superioritykkel)
FAban az a szép, hogy elejétől végéig epikus, hatalmas csatákkal. az utolsó meg főleg az, bár igazából az AIt nem nagyon tudom, hogy mit csinálna... az első seraph bázis előtt szvsz érdemes felhúzni egy Paragornt, utánna meg akkora építési kapacitása van az embernek, hogy pillanatok alatt be lehet darálni az ellenfeleket.
más, gépigény: volt hozzá core optimizer, az régebbi négymagosokon segített. a jelenlegi i5-760al meg már alapórajelen is megy szépen, videokártyára meg sose volt annyira háklis (hd3870el két 1280x1024es monitorral is szépen futott).
Új hozzászólás Aktív témák

- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SONY LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- OLED monitor topic
- World of Tanks - MMO
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Új magyar Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16/32GB 512GB 2028-ig garis! Csak februárban extra akció!!
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- Bontatlan! Thinkpad X1 (Yoga) 2in1 gen10 Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe 48 hó gyári gari!
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4487
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7/4080/32GB DDR5/1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest