Hirdetés

Aktív témák

• Fade_Away

őstag

válasz rdi #98 üzenetére

Én speciel ''balos'' vagyok Divot talán még emlékszik is rám a PHolitika topicból és nekem is az a véleményem, hogy állami=mi pénzünkből ne vásároljon senki féláron 6800GTt/x800at 21''TFT moncsit, apple IPOD lejátszót..... sőt ennél gyengébb HWt se. Azt a pénzt okosabban is újra lehet osztani. (pl. szoc polt még egy kicsit emelni)

Főleg úgyrossz az újraosztás, hogy a legszegényebb réteg nem részesül belőle mert nincs szjaja meg 60nettora nemvesz semmit + a gazdag cégek akik beprotezsálták magukat nemakarom mondani, hogy a sulinetbe jó sokat keresnek az állam azaz a mi pénzünkön mert drágán adják a cuccost.
    Tudom ezen véleményem is kicsit sarkított de úgyérzem van benne valami.

Úgyanígy egy rakás dolgot meg kéne reformálni ld lakáskassza OTP ad rá 3%os kamatot de megkötjuk mert állam ad hozzá max évi 72eft. ergo a bank 3%ot fizet nekünk és ezt kölcsönadja 30%ra. Így érthető miért és kiknek a pénzéből sokszorozza meg az OTP évről évre a hasznát.
    A sort lehetne folytatni: Lehet mutogatni a helyeket ahol az állam azaz mi 100milliárdokkal támogatjuk a bankokat, cégeket, miközben a benzín 260Ft, egy buszjegy 135Ft, egy kg/liter kenyér/tej 200Ft......

Aktív témák

Hirdetés