- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz
Crystalheart
üzenetére
Fantomtápos hangkártya és egy rendes kondenzátor mikrofon.
Itt van neki topikja.
Egy akármilyen 48V-os fantomtápos hangkártya és egy olcsóbb kondenzátor mikrofon elég lehet neked ha csak verseket akarsz felmondani hobbi szinten. -
Crystalheart
őstag
Nagyon nem találtam ennek konkrét témát, de ha van, csak szóljatok. Mindenesetre a kérdésem adott: arra vagyok kíváncsi, mi szükségeltetik ahhoz, hogy beszédhangot stúdióminőségben vegyünk föl? Jó, tudom, stúdió. Akkor fogalmazok úgy, hogy aki az átlag otthoni mikrofonos, sistergős, gagyi, hangtorzítós, béna, dobozeffektes felvételt szeretné elhagyni, az mit tegyen? (Milyen hangkártya és milyen mikrofon párosítás?) Mert így még egy árva verset sem lehet fölmondani a gépre.
Aktív témák
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest