Új hozzászólás Aktív témák

• tzsolesz

nagyúr

ÜDVÖZLÖK MINDENKIT!

Tegnap, azaz 2009 március 22-én hivatalosan megjelent a Stormrise nevezetű scifi RTS, melyet a Creative Assembly műhelyének köszönhetünk, a SEGA jóvoltából
    A játékot a SEGA - Playstation 3, XBOX360, és PC-re egyaránt kiadta. Utóbbi kiváltsága most eléggé megoszthatja a gamereket, hisz a játékhoz szükséges minimum operációs rendszer Windows Vista. Ami azt jelenti hogy XP-én nem lesz futtatható, a DX10 hiánya miatt.

Jó hír az ATI VGA tulajdonosoknak, hogy a játék támogatja a DX10.1-et annak minden előnyével együtt. Természetesen csak a HD3xxx széria és az a fölötti szériára vonatkozik mind ez, hiszen csak ezek a videokártyák vannak ellátva DX10.1 támogatással.

Idézet a www.gamekapocs.hu eme játék megjelenéséről szóló hírének szövegéből.

A Stormrise egy igazi stratégiai játék, amely egy katasztrófa utáni világban játszódik, ahol az Echelon és a Sai nép küzd egymással. Az Echelon törzs fejlett technikai tudásának köszönhetően lefagyasztotta magát, s így élte túl a katasztrófát, a másik nép, a Sai pedig kiválóan alkalmazkodott a megváltozott életkörülményekhez.

A játék hivatalos minimum rendszer igényéről:

Optical Drive: DVD-ROM

CPU Speed: 2.8GHz Dual Core CPU or Equivalent (2.4GHz Quad Core Recommended)

Disk Space: 10GB

Display: ATI 2400/NVIDIA 8400 (which is effectively all DX10 cards from ATI & NVIDIA; NVIDIA 8800 or ATI 4850 recommended)

Memory (RAM): 1GB (2GB Recommended)

Operating System Compatibility: ONLY Windows Vista

Íme egy két ízelítő a játékból képekben.

Ha valaki még ki szeretné egészíteni az első hozzászólást az nyugodtan tegye meg, sőt ha valaki nem ért egyet valamelyik információval az se habozzon, írja le nyugodtan a topic-ban.

tzsolesz

[ Módosította: Atlantis ]

Új hozzászólás Aktív témák