- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vvega30
senior tag
Ezekre nem tudok válaszolni mert már nyílván nincs meg az a mentés, de folyamatos volt a fejlődés. Nem voltak nagy problémák.
Jó lehet, hogy túloztam a 30 bolygóval de akkor is sokkal több volt mint most.Gyakorlatilag folyamatosan tudtam kolonizálni, volt nyersanyag de leginkább volt mit kolonizálni.
Hétvégén is elővettem játszottam kicsit vele, de 3 bolygót tudtam elfoglalni (így lett ugye 4) és utána kb egy képernyő távolságban nem volt nemhogy lakható de semmilyen bolygó.De lenne egy kérdésem is. hogyan tudok csak droid bolygót létrehozni? Ugye kolonizálni csak olyan bolygót tudok ami megfelel a követelményeknek. Piros bolygót ugye elviselik a robotok de hogyan kolonizáljam? Nem tudok droidos kolonizáló hajót építeni, vagy igen? Vagy ezt is mint minden mást ki kell kutatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest