Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Sajnos engem is beszippantott a játék, napok óta hajnali 3kor megyek aludni
Az első probálkozásom az emberi fajjal hamar kudarcba fulladt, későn kezdtem el terjeszkedni, körbe lettem zárva, aztán egy erős szomszéd ripityára verte a flottámat.Másodszorra egy fanactic military + xenophobe fajjal kezdtem, projectile weaponaryval, kapásból rágyúrtam a nyersanyaggyűjtésre és pikk pakk kolonizáltam a környező bolygókat. Itt is hamarabb jött a csapás mint gondoltam, az egyik szomszéd betámadott egy nagyobb flottával, azt hittem végem is, de simán elpicsáztuk őket, valószínűleg pont gyengéjük volt az én fegyverzetem. Sajnos nem tudtam hogy a defensive háborúban csak az első évben lehet megadni demandokat, így miután 100% ripityára vertem őket se nyertem semmit az egészből. Alig vártam hogy leteljen a 10 év, hogy megtámadhassam, ami sikerült is, de sajnos csak a fél birodalmat sikerült megszereznem.
A különböző elbitorolt birodalmakban hogyan lehet happinesst csinálni? Mindenki boldogtalan és függetlenedni akar. Eddig csak a kiirtásuk ami szóba jöhet, de az alapfajomnak nem lakhatóak azok a bolygók

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az első probálkozásom az emberi fajjal hamar kudarcba fulladt, későn kezdtem el terjeszkedni, körbe lettem zárva, aztán egy erős szomszéd ripityára verte a flottámat.