Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
KOHO
senior tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Ez valóban nem túl szép. Eskü nem értem amúgy, hogy egy kézikonzolban miért nem alap manapság egy OLED panel. Úgy kevésbé lenne gagyi hatása. De ez csak az én véleményem.
-
KOHO
senior tag
Sziasztok! Kézikonzol vásárlása előtt állok és nagyon vacilálok a Nintendo Switch (OLED) és a SteamDeck között. Tudom, hogy mindkettő másra és másra való, a Nintendo inkább a saját exkluzív címei miatt lehet csalogató, viszont a SteamDeck tényleg valami új. Végignéztem a The VR tesztjét a gépről, elég meggyőző, egy dolog van csak ami nem tetszik. A kijelző. Nekem kicsinek tűnik, ráadásul IPS LCD. Mivel sehol nem tudom kipróbálni a gépet, tudna valaki egy-két szót mondani a kijelző minőségéről? Nyílván nem OLED panel, de milyen a betekintési szög, a fekete mennyire fekete, stb...?
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szerviz topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Arc Raiders
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 4GB I 128SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 - i5-10310u
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cucuska2