Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diopapa
addikt
Én szintén SD kártyával használom és nem vettem észre ilyet, minden flottul megy vele. Volt valami update nem olyan régen ami az SD kártyákat érintette. Minden frissítés fent van? Ha igen, akkor érdemes lehet kipróbálni másik SD kártyával.
szerk: Ha nem Steames játék akkor az más... Piszkáltad a "Nem Steames játék" nevét a beállításokban?
-
gyugyo79
addikt
A tanácshoz lehet jó lenne jobban leírni azt, hogy ezek csak az "sd-kártyáról rakom fel" -t érintik amik ha jól értem nem a Decken vannak SD-re telepítve SteamOS alól hanem PC-n kártyára másolva és Decken utána "csak" elindítva. Ha ez utóbbi akkor esetleg az sem mindegy, hogy ezek Steam -es játékok amikre utána ráfrissíthet a Steam vagy sem. Meg az sem mindegy, hogy a kártyát a SteamOS alatt formáztad vagy PC -n (Win/linux) pld. esetleg egy jó kis tutorial után pld egy BTRFS -t használsz stb. stb.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mit jelent, hogy nem indul el? Mi a jelenség?
Én úgy jártam az egyébként új, boltban vett Kingston kifejezetten fényképezőkbe árult nagy sebességű SD kártyámmal, hogy először egyszer dobta el a fájlrendszert rajta minden adattal, majd pár héttel később megint, akkor meg már végleg és garis csere lett belőle...
Le kéne ellenőrizned az SD kártyát szerintem, legalább a fájlrendszer szintjén. Most nincs előttem a deck, de azt hiszem asztali módban eleve ott van a kparted vagy gparted partíciókezelő progi, azzal tudsz ellenőrzést csinálni a kártyán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Túra és kirándulás topic
- Arc Raiders
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby rádiós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Precision 7550 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cucuska2