- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor128
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítség kellene!
A játék a régi Ati Radeon X.... kártyákat támogatja a leírás szerint. Nekem viszont egy újabb,ASUS AH3450 van és az a probléma, hogy játék indítás után mikor betölt a küldetésbe, akkor nem látok semmit a képernyőn, tele kék, ill annak árnyalatai. A menü, meg a videók teljesen jók, de a lénye nem.
Hiába raktam fel az 5.24-es patch -et nem segített.Tud valaki megoldást?
-
Harry Potter
csendes tag
De mondjuk egy jó azért van jön a 3. rész amiben az első rész föszereplöje fog játszani és mozis lesz a film nem ugy mint a második

-
peterszky
őstag
Talán két napja néztem meg a filmet, ami nagyon tetszett, így valószínű, hogy a játékot megveszem a közeljövőben ( 2000 Ft EVM ). A filmnek vannak további részei is?
-
válasz
HDR renderin
üzenetére
Egyébként pedig elég faszányosra sikerült a grafikája, na és a játékélmény sem utolsó, sokban hasonlít az 1.részére a filmnek, én javaslom ha megvan ne habozz tovább és nyomjad ezerrel szét a bogarakat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
HDR renderin
senior tag
hellotok!
nem tudja valaki esetleg megmondani hogy milyen grafika van ebben a játékban mert nagyon kiváncsi vok mert nagyon szeretem ezt filmben és érdeklödnék hogy milyen grafika van hozzá???
köszi

-
Jhonny85
csendes tag
segítség kérés törölve, megnézetem a requirements-ét és nagy bánatomra nem támogassa a karimat. most itt tudnék mondani vmi naon csúnyát, de nem szabad káromkodni.
-
Jhonny85
csendes tag
PLÍZ HELP mé nem megy nékem a game ati 9200se-vel. menü van csak a konkrét jatek nem igazán látszik az egész képernyő színváltózik. jah és eztet a drivert alkalmazom: rad_w2kxp_omega_38252
-
Dean
tag
up
-
Dean
tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni?
Elakadtam: a feladat megtalálni a Brain Bug -ot
Egy nagy teremben vagyok ahol kiirtottam mindenkit kőrben folyik a láva és zölden fluoreszkáló bejáratok vannak kb. 4. Ezekbe nem tudok bemenni mert magasabban vannak mint amekkorát ugrani tudok. A bejárattal szemben a láva tuloldalán magas kiemelkedés és annak túloldalán is van bejárat.
Ötlet? -
Ha tudna valaki priviben lökni egy linket hol találhatom meg ezt a peccset annak nagyon örülnék, bár már letekertem a játékot, de tervezem hogy nekimegyek mégegyszer, nekem momentán marhára bejött, tökre visszaadja az 1. rész feelingjét, az nagyon teccett

-
gabor128
aktív tag
Azóta én is letöltöttem egy 220MB -os patch-et, már nem tudom honnan, és azzal jól működik, bár még mindig van a játékban hiba. Pl. a bogarak néha átjönnek a tárgyakon...
-
gabor128
aktív tag
up
-
gabor128
aktív tag
Üdv!
Egy problémám van a játékkal: Hogy az alap fegyvert nem lehet benne használni, azaz lehet, de egy sorozat után kiakad a játék és újraindul a gép. valami a hangjával nem oké?
Tud vki erre vmit? -
zso73
veterán
Most szedtem le a gaméhoz a javítást! 220MB. Remélem az összes bugot kiszedi,ha van! Mingyá prósza!

-
törölt tag
Hű nagyon jó a game.Most végeztem vele de újra elkezdeném.Nekem a film is és a játék nagyon bejőtt.Remélem lesz folytatása...

-
deedee
őstag
hali!
akkor a 6 gb-os verzió és a sima verzió/ami kb a fele/ egy és ugyanaz? -
MaUser
addikt
Hogy őszinte legyek elsőre nekem sem tetszett a játék, de aztán ez megváltozott, úgyhogy most tolom harmadszor.
A legutolsó patch feltételével végre a sebesség is elfogadható lett (7800gt-n megy 4xaa, 16xaf, 1024*768). A patch-el néhány pályán is módosítottak, így ezeken sokkal jobban együtt mozognak velünk embereink. Én médiumon toltam eddig mindíg, de úgy tűnik az utolsó patch-el valamennyit könnyítettek (volt honnan, mert nagyon nehéz a játék).
Végül néhány csótányirtási taktika:
- Sárkány ellen sárkányfű, warrior ellen plasma rifle: a távolabbi bogarakat megszórni a gránáttal, majd ha közelebb jönnek, rövid sorozatokkal lehet befejezni, amit elkezdtünk. Ha esetleg nagy a tömeg körülöttünk előkapjuk shotgun-unk és rendet vágunk gyorsan.
- Tiger és hasonló péncélozott warrior szerűségek ellen sniper rifle (zoom-módban). Ha esetleg közel jönnek, akkor mk2 minden mennyiségben
- Plasma bug/Tanker: fejbelőni sokszor sniper rifle-lel, vagy ha van, railgun-nal. Plasma-t MRL-lel lövés közben hátsón lőjjük egy diszkrét sorozattal és kész.
- Blaster (ugráló kis izék): Shutgun, ha nincs éppen kéznél akkor bármi
- Royal: Az oldalán lévő két piros szervet (kopoltyú szerűségek) megsorozni, amíg el nem hullajtja a két ''első lábát'', utána ugyan így simán lelőni. Ehhez jó shutgun, mk2, mrl egyéni ízlés szerint. (igényesebbeknek sniper rifle)
Bait pályán trükk a túléléshez: [link]
A ''pincében'' van lenn egy railgun az egyik garázsszerűségben a három közül (ahonnan a bogarak betörnek). Ezt mindenképpen vegyük fel!
[Szerkesztve] -
törölt tag
Szasztok!
Ha valaki már végig játszotta és nincs rá szüksége attól szivesen átvenném kp-ban.Köcce. -
FRIZ 22
senior tag
Hát igen, amikor a fő vagy nem is annyira fő mufti bogarakat kell kinyírni az tényleg gáz. Tök jó lendületes a játék aztán jön egy plasma vagy tank bogár és fél óra szenvedés, amíg szétszeded.
Van egy rész, ahol a mutáns bogarat kell megvédeni, középen van a ketrecben, özönlenek a sima light-es és páncélos alap muslincák, + pár darab tank és lángszórós, a képernyőn vagy 100 katica. Ezzel nem is lenne gond. De Te vonzod őket. Mindegyik téged támad. Akárhova mész a 100 bogárból, 50 mindig csak téged támad. Már el sem férnek egymástól, de akkor is Te vagy a célpont. A többi katonára rá sem hederítnek. LOL -
arpeen2
senior tag
-
Mr.Hankey
csendes tag
Hát ez a játék egy nagy kaki!! Nagyon tréfás! Ráadásul akkora a gépigény hogy az nem viccel és ahoz képest semmit sem mutat! Semmi hangulat! Ezt bizony nagyon elcseszték!
Nem éreztem rá kéztetést hogy 2 percnél tovább játszak ezzel a szánalommal! -
arpeen2
senior tag
Segítsetek már elakadtam és elfogyott a türelmem

Sztem még viszonylag az elején járok amikor is egy erődítményből kell többedmagammal az 1.0-ás bogarakat lőni, hol egyik oldalra kell menni besegíteni hol a másikra hol a lőtoronyból kell aprítani, a bogarak persze végtelen mennyiségben jönnek. Aztán beszólnak a rádión valamit (nekem olyasmi jött le hogy jön a felmentő sereg nemsoká de addig meg kell tisztítani a terepet) majd elkezdődik egy kb 2 perces visszaszámlálás, de minden hiába nem bírom kinyírni mindet hiszen végtelen számban jönnek. Letelik a 2 perc és mission failed..... Mi a rákot kell csinálni ? A kis nyíl nem mutat semmit objectives sem ír semmi értelmeset. Help pls... -
musklyman
csendes tag
Hello!
Én is a baby plazmáknál vagyok, és mire odaérek hozzájuk elfogy minden lőszerem

Hogyan öljem meg őket?????????? PLEASE!!!

-
FRIZ 22
senior tag
Ez van a readme-ben:
Users of GeForce 6600 and 6200 will notice overbright glow shaders when using driver version 81.85. User should either use a different driver or follow these steps to rectify the situation
1. Open the ''global.settings'' file found in the My Documents\Empire Interactive\SST\Settings folder using a text editor
2. Locate the ''Glow'' field (located under the ''Other'' field)
3. Change the value from '1' to '0' (no glow) or '2' (partial glow)
Nálam ez segített.
[Szerkesztve] -
FRIZ 22
senior tag
Nálam is ez volt a probléma.
Ez a 6600/6600GT kártyák és a 8x.xx driverek hibája.
De van rá orvosság. Szedd le a legutolsó patchet a hivatalos oldalukról.
A readme-ben benn van a megoldás. Át kell írni egy sort a játék dukuments and settings / dokumentumok / sst / settings filéjében. -
AGE-T
őstag
akkor csak én vagyok ilyen szerencsés
?! -
AGE-T
őstag
Valakinek produkálta azt a játék, hogy a fények nyomot hagynak a képernyőn és egy idő után úgy néz ki az egész minthe tejes üvegen kersesztül nézném az egészet. Nem lehet látni semmit. Próbáltam már beállításokkal szórakozni, nem segített. 81.85ös drájverem van asszem, egy chaintech 6600gt vel hajtanám. Előre is köszönöm a segítséget!
-
Detonator
aktív tag
Meglett a megoldás!

-
Detonator
aktív tag
Sziasztok!
Tudja vki, hogy lehet megölni az X-Bug-ot?
-
Detonator
aktív tag
Végigtolta már valaki?

-
zoji
csendes tag
válasz
Detonator
üzenetére
Rájöttem hogy amíg a bogarakkal küzdök, addíg ő nyugodtan plazmázik, Úgyhogy harc közben kell néha oda durrantani a annak az ''állatnak'', persze csak a potrohájánál sérűl ha nyitva van.
Én 1024-ben minden médiumon nyomom, csak így fut aránylag szépen.
Kicsi az én masinám. -
Detonator
aktív tag
Hogy sikerült leírtanod?
Nálad hogy fut a játék?
Nekem sz@rakodnom kellett a beállításokkal, mert full-on csak olyan 20-30 FPS-t produkált (1024x768-on). Leginkább az árnyékok húzzák le a teljesítményt, de ezt ők is írják:
''Shadows Note:
Shadows are very intensive on hardware. It is advised that you lower the video resolution if you desire shadows''
Nem tudom melyik az a 3 Ghz-es masina, amelyik ezt full-on viszi, nálam még tuningolva is csak ennyit tud! -
zoji
csendes tag
Navégre. Sikerűlt kinyírnom a szemetet. Nem volt 1xű.
-
zoji
csendes tag
válasz
Detonator
üzenetére
Egy barlangon át egy kissebb csapattal megérkeztem egy hatalmas üregbe, vagyis körbe sziklák mindenhól. Középen 1 hihetetlen nagy plazmás dög. Amíg nem megyek közelebb csak köpköd, de ha bemegyek alá akkor előjönnek a bogarak is és nem akarnak elfogyni.
Hiába lövöm a seggét, képtelen vagyok betalálni. -
Detonator
aktív tag
Tudja vki, hogy lehet a plazma bogarakkal végezni?

-
Detonator
aktív tag
Tudja vki, hogy a DL DVD-ben benne van-e a magyar nyelv? Valahol olvastam, hogy több nyelvet is tud a game!

-
zoji
csendes tag
Ezt a q...a nagy dögöt kinyírta már valaki? Én nem bírok vele.
-
Kiskokó
veterán
Ez most a régi starship vagy ami most jelent meg 2 dvd-n ??
-
zoji
csendes tag
Hát skacok nem tudom játszik-e valaki vele, de nekem nagyon bejön. 1 az 1-be vissza adja a fílm fílingjét. Bár hozzá teszem a film a mai napig az 1ik kedvenc filmem.
Hát írcsátok ti is a bogarakat. Én csak gratulálni tudok a fejlesztőknek. -
dante3
addikt
Ez is megjelent! Igen nagy méretüre sikerült a game! 6,3Gb

-
Archer
őstag
Kössz a segítséget, a shotgunnal már nem volt gond.

-
FRIZ 22
senior tag
Egy megoldás a shotgun, vagy pedig ahol már kezdenek beözönleni a kis csótányok, ott balra, van egy szikla, ha oda beguggolsz a szikla és fal közé, akkor nem tudnak lecsápolni. Simán aprítható a jó nép.
A demó vége meg brutális, több 100 katicabogár rohamoz, a végén meg egy nagy……de nézd meg magad.
-
CyberJedi
tag
válasz
Interceptor
üzenetére
valóban lehetetlen..... AMÍG meg nem találod az új fegyvert a legtávolabbi hordó mögött, amely egy szuper sörétespuska.... na azzal simán elintézed a bogár-rohamot amit az arcodba kapsz a völgyben és utána séta haza (kis túlzással)... tetszeni fog a jobbegérgomb-os tüzelése, mindenkit elsöpör aki elötted áll.... 4-es gombra jön be egyébként az új shotgun.
-
Archer
őstag
Lehet, hogy csak én vagyok béna, de engem állandóan kinyírnak, amikor elmegyek az akkumulátorért meg az aknákért.. Lövöm őket mindenne ami van, de állandóan mögém kerülnek és kinyírnak. Hogy lehet ezt a részt megcsinálni?
-
overclk
tag
Hát őszintén szólva, ennél sokkal gagyibb játékok ezerszer több hozzászólást kapnak...
-
CyberJedi
tag
TIPP mindenkinek a demóhoz:
miután leraktad az aknákat és beillesztetted az akkumulátort, és jön a nagy roham, végre fel lehet menni a toronyba és be lehet állni az egyik géppuska mögé (mivel kezelőjét éppen lefejezte egy repülő bogaracska...). -
CyberJedi
tag
válasz
oettinger01
üzenetére
Oettinger01, ha jól emlékszem, azon a pályán azért nem tudod a fészket kinyírni, mert előbb egy repülő bogarat be kell fognod a megfelelő emberrel, szerszámmal. Utána azt hiszem később a levelben ki lehet irtani a fészket. Nekem egyik kedvenc játékom volt, vagy 2-3x végigvittem, cheatek rohadt jók voltak, öröm volt nézni amikor 5-6 páncélosod jelenlétében repültél egyet, erre jött egy csomó repülő izé és aztán pedig csak ropogó géppuskatűz...lol!!! Rohadt jó zene + pályák voltak, az idejében nagyon jónak számított és élethű is volt a film után. Megjegyzés: érdemes figyelni az angol szöveget, abból derült ki a misszió lényege.
-
overclk
tag
Már régóta figyelem ennek a játéknak a híreit és képeit, most kipróbáltam a demót. Nekem bejön a hangulata és a grafikája is. A grafika nagyon szép, bár vannak hiányosságai. Az a tény, hogy 1024-ben full grafikával (NO AA/AF)a gépemet megfeketeti viszont elgondolkodtató... (FRAPS: Min: 19 fps, Avg: 43 fps, Max: 79 fps) Nanehogymár egy ilyen konfig berángasson 1024 ben full graffal szűrők nélkül... Kicsit túlzás... Jóhogy nem csak azok tolhatják normális (Min 30 - 40fps) akiknek 7800 GTX/ 2GB RAM / Athlon FX57 szerkójuk van...
-
HolloW
senior tag
Kipróbáltam a demo-t és szvsz egy agyatlan idióta ''megyek előre és egyedül kiírtom a bolygót'' fps, de ez önmagába még nem baj csak hangulata is shit ...
-
szilchi
őstag
Nekem is tetszett a film első része.Ez a játék,aminek most jött ki a demoja,is az első részre épül.Viszont a játék ocsmány.Most tettem fel és 5 perc után töröltem is.Iszonyat ronda és játszhatatlanul akadozik medium grafikán(gép az adataimnál).Fúúújjj....pedig jó játékot vártam.
.Nekem nem tetszik. -
mr.ki
aktív tag
Nekem speciel nagyon tetszett az 1. rész. A látszólag értelmetlen és végeláthatatlan harcnak van aztán életérzése A 2. rész meg jóval alulmaradt szerintem az 1. részhez képest. Egyáltalán ugynazok csinálták a két filmet???
Lehet valamit tudni a videokari igényéről, mert sajnos még jelenlek egy ti4200-am van, amit tervezem lecserélni egy 6600GT-re.(ez má[r biztos elég lesz
)
[Szerkesztve] -
Petya25
őstag
A játékban is milliószám hemzsegnek a bogarak a full kopár bolygón, mint a filmben? Szerintem az nagyon gáz volt....

-
mr.ki
aktív tag
Ez ugye az októberben megjelenő fps demoja?!
-
HolloW
senior tag
Itt egy demo : Bővebben: link
-
Flashy
veterán
google.
pl ''starship troopers walkthrough'' -
oettinger01
őstag
UP
-
oettinger01
őstag
tudom, hogy ez már egy ''nyugdíjasnak'' számító játék, hiszen hamarosan jön a 2. rész (ha jól tudom) de eszembe jutott, hogy még régen elakadtam egy helyen és szeretnék erre megoldást találni. A pálya kb. a 4. 5. volt már nem emlékszem az a lényeg, hogy egy bázist kellett védeni amitől nem messze, majdnem szemben egy hegyen volt egy fészek szerű valami ahonnan madárkák jöttek ki és volt egy csík az alján ennek a fészeknek ami a sérülési állapotot jelezte. hát én hiába lőttem ezt a fészket mindenféle csodafegyverrel, ez nem akart lejebb csúszni. mi a megoldás ennél a lépésnél? tudja valaki a megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gainward RTX 3070 Ti Phoenix 8GB Garanciával!
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 9000 / 12300 / 13200 expo)
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Sony PS4 slim 500gb + (játékokkal )
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4185
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akkor marad a játék
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A legutolsó patch feltételével végre a sebesség is elfogadható lett (7800gt-n megy 4xaa, 16xaf, 1024*768). A patch-el néhány pályán is módosítottak, így ezeken sokkal jobban együtt mozognak velünk embereink. Én médiumon toltam eddig mindíg, de úgy tűnik az utolsó patch-el valamennyit könnyítettek (volt honnan, mert nagyon nehéz a játék).

![[kép] [kép]](http://www.smilies-world.de/smilies/smilies_Picture/tiere/20.gif)