Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bdav

őstag

válasz anulu #111 üzenetére

SG1-el az votl a baj, hogy bekavart a tv3 feldarabolása. ők az első két szezont vették meg, az egyik sugárzási joga a retekklubé lett, a másik a tévékettőjé. innentől kezdve tényleg totál összevissza adták le (szerencsére tv2 végülis begyüjtötte az egéset). nem is értem hogy ki tudott ekkora baromságot összehozni :F magyar média elég gáz :(:(

StarTrek: hááát valami + irodalom biztos van, de nem tudom pontosan mekkora. egébként ha az összes treket végig akarod nézni, az kb. egy hónapnyi folyamatos tévézést jelent :D (TOS, TAS, TNG, DS9, VOY, ENT + a 10 mozifilm :D), tehát kissé több az alapanyag, mint a StarWars esetében. bár ez utóbbi egyrészt talán nagyobb népszerűséggel rendelkezik, valamint több teret ad a külsős íróknak, szabadabb a világ. jó, a Trekbe is belefér sokminden, de azért az egész univerzum története a sorozatok-filmek alapján jobban kidolgozott, mint a StarWars. pl. az SW régi trilógia elég ködösen szól a múltról, sőt tkp a 6. rész nem zárja le a cselekményt, így van lehetőség mondjuk a KotOR-ra, vagy a Jedi Knight-ra (pc játék fronton valamivel jobban képbe vagyok, SW könyvet nem olvastam eddig)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés