Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A szaknyelvet nehéz fordítani, de jogos észrevétel. Azért azt hozzá kell tenni, hogy az elmúlt pár évben rengeteget fejlődött ez a gépi fordítás is, hála az MI-nek és az utómunkáknak. Utóbbiról annyit, hogy a játék megjelenése óta folyamatosan foltozzák a gépi fordítást is, tehát nem tartom valószínűtlennek, hogy 1 héten belül ezeket is javítani fogják.
Örüljünk hogy van ilyen is, de nem mindenkinek való.
Más: szerintetek a játék teljesen játszható formában van, vagy 1-2 hónap múlva még jobb lesz a játékélmény?
-
bulikavagyok
nagyúr
Én főleg a dialógusok miatt használom, abban úgy tűnik, h elég erős az AI. Sajnos nem 100%-os az angol tudásom, de ezt használva biztosan nem maradok le semmiről. Plusz nem keveset tanulok is belőle. Az interfész olyan-amilyen, valóban megfontolandó a használata, én még nem szántam rá időt, h kivegyem a játékból. Igazából csak lusta vagyok hozzá (mint minden mókoláshoz), még mindig a V3-as fordítást használom.
Mindenesetre ezt a fordítást össze sem lehet hasonlítani a korábbi gépi magyarosításokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS2 slim (freemcboot) + guitar hero gitár
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) SAMSUNG/ KINGSTON DDR4 8GB RAM - Memoria modul
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)