Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
A social skillek olyan beszélgetési ágakat tudnak megnyitni, amik nélkül azok meg se jelennek. Vagyis csak akkor veszed észre a hatását, ha ugyanazt a küldetéssort más skillkészlettel viszed végig és nagyjából ugyanúgy kezded el. Vagy bizonyos NPC-k válaszait befolyásolják, esetleg kapsz egy ötödik válasz lehetőséget a négy mellé. Mondjuk néha bután oldották meg, mert ott van az adott skillhez tartozó válasz akkor is, ha nem raktál rá pontot, épp csak mit sem ér, ha azt választod. De volt olyan jelenet, ahol számított pl az, hogy industriallal kezdtem az első nekifutást. Már a harmadiknál tartok, így van összehasonlítási alapom. Úgy tartok a harmadiknál, hogy egyikkel se toltam még végig a fő szálat, újra kezdtem az egészet, mert valami nem tetszett abban, ahová eljutottam. Ez nálam szinte normális, az összes modolható bethesda játékot minimum 10-15 alkalommal elkezdem, mire egyszer végiviszem a fő szálat, ha egyáltalán végig viszem. A legtöbb időt a modok összeválogatásával szoktam eltölteni, de ezt még nem modolom, főleg mert boxon nyomatom. A PC-m kevés hozzá. A Skyrimhoz még épp elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest