Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SaGa59

őstag

válasz MasterDeeJay #3903 üzenetére

A social skillek olyan beszélgetési ágakat tudnak megnyitni, amik nélkül azok meg se jelennek. Vagyis csak akkor veszed észre a hatását, ha ugyanazt a küldetéssort más skillkészlettel viszed végig és nagyjából ugyanúgy kezded el. Vagy bizonyos NPC-k válaszait befolyásolják, esetleg kapsz egy ötödik válasz lehetőséget a négy mellé. Mondjuk néha bután oldották meg, mert ott van az adott skillhez tartozó válasz akkor is, ha nem raktál rá pontot, épp csak mit sem ér, ha azt választod. De volt olyan jelenet, ahol számított pl az, hogy industriallal kezdtem az első nekifutást. Már a harmadiknál tartok, így van összehasonlítási alapom. Úgy tartok a harmadiknál, hogy egyikkel se toltam még végig a fő szálat, újra kezdtem az egészet, mert valami nem tetszett abban, ahová eljutottam. Ez nálam szinte normális, az összes modolható bethesda játékot minimum 10-15 alkalommal elkezdem, mire egyszer végiviszem a fő szálat, ha egyáltalán végig viszem. A legtöbb időt a modok összeválogatásával szoktam eltölteni, de ezt még nem modolom, főleg mert boxon nyomatom. A PC-m kevés hozzá. A Skyrimhoz még épp elég.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés