Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
válasz
holydragon
üzenetére
Van mit csiszolni, tele lett buggal. Ismerősömnek egy lezárt goldos seasonjét átírta silverre. Nem keverhette volna össze, mert összesen 1x placementelt, akkor goldos lett, se előtte, se azota nem játszott és ezt mindig goldként könyvelte a carrierbe.
Ennek ellenére most azt írja neki carreer-be, hogy jelen szezonban platinásnak tartja.
(#32007) zuzu000: Ezt 1v1-re írja, jelenleg bronz vagyok, platinást még nem kaptam ladderen, most csak silvereket ad. Igaz itt durva a win rate-em. 33 game-ből 24-et nyertem ebben a szezonban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- LG LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Autós topik
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest