Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az ilyesmit szerettem régebben mikor "Morcos protossutáló" időszakom volt. Standard 6 scout-ling 9 poolra és máris bukja a proti a meccset, vagy az expjét. Sajna elég nagy rush távok vannak az újabb mapokon, de ilyen forge-nexus jellegű kezdőbohóckodás mellett még ezeken is összejönne. Csak az volt a gond legtöbbször, hogy nem tudtam mikor kell feladni az agressziót. Normál esetben csak a 6 ling megy a protira és közben háttérben masszív droneolás. Ha expelt a proti, akkor kicsi az esélye, hogy rosszabbul jöjjön ki belőle a zerg

CSak mikor vért szagoltam, akkor jött a "még-még linget neki" elborulás és idővel buktam az előnyömet. Platina felső harmadában azért megfelelően lereagálták már azt a huncutságot...
-
oxox
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
(#30474) execute93 -melo van sajna...delutan este ok...bar zergkent eleg benacska vagyok...de ok....majd ne mond meg, hogy nyitsz, en sem mondom meg mire megyek

friends kozott vagy ugy emlekszem...BBQ legalabbis van
amugy minlyen ligaban jatszol? csakmert ha master akkor hiaba mutatod meg, nem tudom masolni
ha bronzban akkor meg nem szeretnem masolni 
Winner: thanks Enis igy szoktam nyitni...ezek utan stargate, vagy gatewar+robot csinalsz?...vagy ez meccsenkent valtozo? ugyan nagyon reg csinaltam 1mainrol tamadast zerg ellen, de nem is nagyon jott be sosem.... gazt szoktal lopni, vagy pilont rakni az expjere? esetleg pilon+cannont az exphez....
Új hozzászólás Aktív témák

- Okos Otthon / Smart Home
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gumi és felni topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest