Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
válasz
BeLucZ
üzenetére
Ezért beszéltem a konzoljátékokról, mert majdnem minden ilyen. Konzolokban atomlassú hdd-van, így mindent a ramba kell írni, illetve a játék elkészülte után skálázzák fel pc-re. Ezért van kb minden konzoljátéknak előre megírt játékmenete, hogy ne a hdd-t használja, hanem a ramot.
De sc-nél nincs megírt játékmenet. 4v4-ben lehet hogy 400 marine lesz a pályán, vagy 400 roach és sosem tudhatod mikor melyik döglik el, melyikre nem lesz szükség, vagy épp mit fogsz warpolni, vagy ki mire lő majd.
Lehetetlen csak ramból dolgoznia, erre céloz, ez az egész mai hsz rengeteg
És nálam pont kiadta a különbséget, mert eddig caviar greenel nyomultam... Lehet, hogy másnál is egy lassú hdd okozza a laggot, lehet hogy egy normális vinyó és ssd között már nincs különbség(#32060) ÁdiBá: há jóóó
caviar black-el ne is panaszkodj, főleg RAID-be.
Nálam a caviar green egyértelműen szűk keresztmetszet volt a játékhoz és lehet hogy másnál is van ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És nálam pont kiadta a különbséget, mert eddig caviar greenel nyomultam... Lehet, hogy másnál is egy lassú hdd okozza a laggot, lehet hogy egy normális vinyó és ssd között már nincs különbség
Nálam a caviar green egyértelműen szűk keresztmetszet volt a játékhoz és lehet hogy másnál is van ilyen.