Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Felkonf.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
válasz
BeLucZ
üzenetére
Ezért beszéltem a konzoljátékokról, mert majdnem minden ilyen. Konzolokban atomlassú hdd-van, így mindent a ramba kell írni, illetve a játék elkészülte után skálázzák fel pc-re. Ezért van kb minden konzoljátéknak előre megírt játékmenete, hogy ne a hdd-t használja, hanem a ramot.
De sc-nél nincs megírt játékmenet. 4v4-ben lehet hogy 400 marine lesz a pályán, vagy 400 roach és sosem tudhatod mikor melyik döglik el, melyikre nem lesz szükség, vagy épp mit fogsz warpolni, vagy ki mire lő majd.
Lehetetlen csak ramból dolgoznia, erre céloz, ez az egész mai hsz rengeteg
És nálam pont kiadta a különbséget, mert eddig caviar greenel nyomultam... Lehet, hogy másnál is egy lassú hdd okozza a laggot, lehet hogy egy normális vinyó és ssd között már nincs különbség(#32060) ÁdiBá: há jóóó
caviar black-el ne is panaszkodj, főleg RAID-be.
Nálam a caviar green egyértelműen szűk keresztmetszet volt a játékhoz és lehet hogy másnál is van ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Nintendo Switch 2 Mega Pack - garancia 2027.12.28-ig
- Eladó erős gamer PC
- Samsung Galaxy A34 5G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Ezüst Színben, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 4G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Tekken 7 Playstation 4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És nálam pont kiadta a különbséget, mert eddig caviar greenel nyomultam... Lehet, hogy másnál is egy lassú hdd okozza a laggot, lehet hogy egy normális vinyó és ssd között már nincs különbség
Nálam a caviar green egyértelműen szűk keresztmetszet volt a játékhoz és lehet hogy másnál is van ilyen.