Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
néha elég nehéz elkepzelni, hogy nem csak nehany tizen/szaz ember van bnet-en.
Az egyik taggal 3x sorsolt ossze a jatek ma (es ebbol egyszer csak egymas utan), egy masik taggal meg ketszer.....de azt inkabb ne tette volna...a gyereknek arrol szolt a jatek, hogy a sajat bazisat leszedte az scv-kel, aztan a mi bazisunkat tamadta....az ilyen gyoker minek jon fel jatszani???? elsoben kileptunk de
A masodik meccs vegul izgi lett (happyend nelkul) ZPT Vs ZPT persze...
tehat a csavo megint magat nyirta ki, majd raugrott a zerg tarsra...az szepen drone-okkal kinyirta.. kozben az overlordnal lattuk, hogy bezarnak minket cannonal ....szep kis hordat osszeszedtem zea stalker colobol (de a masik zerg corruptorra ment ezert atalltam imora)...a kitoresunk olyan jol sikerult, hogy gyakorlatilag az expelt bazisukat romma vertuk...mineralom mar ures volt, kertem a zergtol mineralt, es gyorsba kiexpeltem ket helyre (a cannon rusher protoss pont voidra akart volna menni a bazisunk elotti exp helyeken.... )
tehat 3v2 ben amolyan Zrinyisen kitortunk (a hosi halalt leszamitva)...kb 10 letalpalt tank volt a 15-20 cannon mogott...mienk lett a mapcontrol, es mondtam a gyereknek, hogy corruptorra menjen a foldit majd kiirtom en....erre disconnect!!!!! ...nem volt nagy szam a tars, es feltem, hogy egyedul nem birja (pedig mar egyszeru lett volna)....ekkor nem nagyon szerettem a bnetet...kovetkezo meccsben egy tarsam az elso percben nem csinalt semmit.......nemtudom, hogy a hulyekre miert nem csinalnak egy szurot.....[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Milyen monitort vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Automata kávégépek
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest