Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
Cimbit próbálom rábeszélni, hogy vegyen egy játékot....valakinek nincs egy próba kuponja elfekvőben??? ha megtalálom időközben a sajátomat (már átforgattam ugyan mindent), akkor viszonzom...

-
Brucehun
aktív tag
kipróbáltam a demó változatott Win 7 alatt, és 1024x768-as felbontáson és médium beállításokkal szaggatás nélkül min. 30 fps-t tartotta, ésa kari max. 36 fokra melegedett fel
-
Alg
veterán
válasz
Brucehun
üzenetére
800x600 max a szemedet süti ki manapság...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha normális hűtés van rajta nem szabad túlmelegednie
Más: zergeknek hasznos lehet ez a kis gyűjtemény, meg a MrBitter-féle stream
Tegnap éjjel néztem kicsit, épp egy diamond 1600 pontos zerget tanítgatott protoss ellen, és a srác az instrukciók alapján megvert egy top200as protosst
, egész sok okosságot mondott.emmm: zeratul utolsónál csak colo és cannon kell, semmi más. Alap főnixekkel fel lehet emelgetni a destroyer-eket, de anélkül is megoldható.
Utolsónál meg a légi egységeket kell inkább kiszedni és pár cloak banshee-vel gyilkolászni a nydust, Kerrigan ellen meg 10-15 ghost+snipe és pillanatok alatt kivégzed (egyébként meg bunker tank) -
emmm
őstag
Kipróbáltam a kampányt brutal fokon is. Ez már tényleg jó nehéz, azt kell mondanom.
Van két pálya, amit sehogy sem tudok megcsinálni. Az első a Zeratul utolsó pálya, amikor x ellenfelet le kell ölni a protoss hősök segítségével. 2500 lenne a limit, de egyszerűen nem vagyok elég gyors hozzá (max 2000-ig jutottam). A másik pedig, a legutolsó pálya. Kinyiffantottam a Nydlus rendszert, és így nézek szembe Kerrigannal. A legjobb kb. 95 % volt, de az utolsó rohamot sosem élem túl. A Leviatán támadásánál eléggé legyengülök.
Brutalon ezeket ki csinálta meg? -
Brucehun
aktív tag
sziasztok!
most töltömle a demót, és az lenne a kérdésem, hogy a karim az bírná az SC2-t és hogy kisütné-e?
Mert hallottam arról, hogy eggyes kártyákat kisüt a gém! -
iSonic
addikt
válasz
föccer
üzenetére
hát ebbe egyet értek viszont sajnos aki tud scoutolni és tesz egy sentry-t, akkor viszont a kocka és szétszed a toss..
más: 1.2.1-es patchet már tesztelik Amerikában.. semmi nerfelés, plusszolás nem lesz csak egy-két matchmaking hibát javítanak és a random kifagyásokat próbálják orvosolni..
-
föccer
nagyúr
Szerintem ha sikerül betörni a Z-nek, akkor szinte biztosan győzelemre viszi. Amire a zeákkal lenyomja a lingeket, addigra a roachokkal leszedi a zelákat, meg a többit. A probokkal meg nem lehet megölni a 3 roach-ot. Jobabn modnva meg lehet, csak akkorra veszteséggel, hogy az már insta bukta...
Üdv, föccer
-
rt06
veterán
válasz
kovsol
üzenetére
nem tudom, ez mennyire szamit all-in-nek, mert nem meg neztem annyira sokszor/pontosan, de szerintem a zerg, miutan kiment tamadni, siman tehetne 1-2 percen belul belakhatja a natural expansion, igy erositve a gazdasagan, s meg ha oda is vesz a tamado serege (nagyja), ezzel komoly ekonomiai elonyhoz juthat, mert egy darabig tuti le tudja szogelni a p-t, esetleg ritkitja a probe-jait, ha betor
-
Eagl3
veterán
Aszongya: "nice wallhack"

[link] -
iSonic
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
jól van na

-
kovsol
titán
amúgy meg túl van lihegve ez az egész... arról persze nincs szó, hogy a zerget ha nem all in taktikákat tol akkor úgy szopatja szét egy 3gw robo vagy 4gw ahogy akrja kb, ha tud is játszani a protoss, főleg ha közeli pozícióba kerülnek a térképen, végén még meg kell tanulnia a protoss játékosoknak is játszani
és scoutolni, na most mehet a sírás -
sith7
félisten
Múltkor láttam egy Huk vs nemtudomki meccset, de zerg - gel volt az illető
Huk hozott első 6 egységnek: 5 sentry - t, és 6. - nak 1 stalkert ... ő már tudott valamit
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
föccer
nagyúr
válasz
kovsol
üzenetére
Ha jól matekolom, akkor ezzel a taktikával olyna 5-6 perc alatt bent lehet lenni az ellennél, ha nem túl nagy a pálya. Ha kivárod a 8-10 percet, akkor már nem tudod megfogni a P-t, mert a boostolt probok miatt a meccs elején előnyben van a Z-vel szemben. Viszont az első 5-6 percig (standart P BO mellett) ugye nem nagyon van a P-nek serege, mert techel, vagy GW-eket massolja. Jól ki van ez találva. Én régebben 6-7 roach push-t használtam sikerrel. Kb ugyanebben az időben, lingek nélkül ment a móka.
Üdv, föccer
-
sith7
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ott a pont !

-
rt06
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
azt hittem observer-t
-
kovsol
titán
-
kovsol
titán
csak mondom hogy a very hard gép lazán countereli fal nélkül ... mire odamegyek hozzá már van neki 3-4 zealot és egy immortal! és szinte mindjárt jön is ki neki még1 imo és fossa a zealotot, és segít kb 10 probeval és utána falként odarakja hold positionba két immortal és zealotot, és vége is a nagy rushnak
-
DTG
csendes tag
Nem csak simán fullra hanem nem lehet pylon a falban
3 nagy dög épület kell hogy megfogja ezt. Szval már az is számít hogy hova rakod az első pylont mert ha amiatt nem tudsz 3 épülettel szépen lefalazni akkor szétkapnak. Emiatt a durva falazás miatt kell a 4-5gate push mert minél gyorsabban ki kell használni a gazdasági előnyt a rush visszaverése után. -
-
DTG
csendes tag
Teamliquiden ezt írják a kivédéshez és nekem is működött: 1 cannon elég de úgy rakd hogy a roachok ne érjék el lentről. A köv egységeket kell hozni: 1 zela a fal elé, 1 sentry blokkolni vagy megfelezni a sereget, 1 stalker a roachok ellen. Ezekre meg a warpgate-re menjen a chronoboost. Utána stalker zela, figyelni kell a folyamatos probe gyártásra és 4-5gate pusht kell nyomni, így még a falat se kell lebontani jó esetben, mivel kívülre warpolod az egységeket.
Sok cannont nem szabad építeni mert akkor csak kiexpel és megynyeri később a meccset. -
DTG
csendes tag
Ma be is próbálták ellenem, épphogy sikerült visszaverni. Szerencsém volt mert sikerült a derítő nindzsaprobenak bejutni a zerghez és korán észrevettem a warrent. Rögtön lefalaztam a feljárót és így sikerült kivédeni. Ahogy néztem a repet, tudott volna egy kicsit előbb is jönni szval ha leöli a probe-ot és jobbak az időzítései akkor valsz nem védtem volna ki... Nagyon erős strat

Meglátjuk mennyire terjed el. Nem szeretnék minden PvZ-t azzal kezdeni hogy lefalazom a rámpát
Scrap station-ön lesz igazán durva ez a taktika mert ott nem lehet annyira szépen falazni...
-
rt06
veterán
p.s.:
- hany zergling kell egy villanykorte betekeresehez?
- ???
- fogalmam sincs, de szeretnem latni, ahogy megprobaljak -
sith7
félisten
Tessék... a tuti, 99 % - ban működő zerg all - in protoss ellen ...

-
Alg
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ugyanúgy sebez ha szétlövik - persze morph közben nem

-
Eagl3
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Csak akkor nem sebez ha aközben lövik szét miközben átalakul. Én legalábbis így tudom.
-
iSonic
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
pukkan, de nem sebez akkorát.. mintha felrobbanna ha jól tudom.. de nem 100as..
-
Winner_hun
félisten
Baneling akkor is sebez ha szétlövik? Mert - ha jól rémlik - pukkanásos halála van. Vagy csak szétfolyik?
-
-
Alg
veterán
ZvT bunker és raven imba

-
philoxenia
MODERÁTOR
iSonic légy szíves a továbbiakban mellőzni rt06 hozzászólásaira a félreérthető reakciókat!
-
oxox
addikt
ne kezdjetek!!!

amugy meg
"hülye angolok! angol hülyék!" -Gyaloggalopp
-
kovsol
titán
4-1 el kerültek platinába, reális, hogy 3-2 vel meg bronzba rakja a másikat, akkor is ha gold platinát vert az ember, tiszta zsákbamacska
amúgy Aly azt mondja mióta megvan neki az a platina most már neki is erősebbeket ad a gép be, szóval ebből is látszik a legjobb ligát veszi figyelembe keresésnél -
sith7
félisten
Aly látom elkezdtél Evil - lel 2v2 - zni ... nem meglepő módon platinába kerültetek ...

-
Ybron
senior tag
Amit Alg és sith7 linkelt rep. Durva nagyon.
Látszik hogy zergel már alig lehet mit kezdeni ha ennyi expje van és persze ilyen szinten nyomják vele. Meg mondjuk többféle egységgel lehet próbálkozni sikerrel. Azt hittem kiwikaki megint alul marad, mert először az Alg által linkelt repet néztem. Motherhsip sokat számított.
kiwikaki szereti a stalker blink combot úgy látom. -
iSonic
addikt
TotalBiscuit az egyik legjobb WOW-os és SC2 kommentátor, Day9, Artonis és Tasteless mögött.. folyamatosan beszél és legalább vannak jó poénjai.. attól függetlenül, hogy brit.. és szuperul érthető, mivel jó a kiejtése.. sok brit elharapja a szavakat vagy nem tud beszélni de az ő közvetítései 100%-ban érthetőek..
-
Winner_hun
félisten
Az itt megfigyelhető módon van még akinek vannak ilyen pillanatnyi megakadásai?
-
iSonic
addikt
kicsit fúra az új ph lap..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- E-roller topik
- Battlefield 6
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Linux kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition 51mm
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Panasonic Toughbook FZ-55 1. gen i5-8365u szép állapot, törött kijelző
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, egész sok okosságot mondott.
... de ha az sc2.hu - n rákeresel ott is írnak róla

és scoutolni, na most mehet a sírás