- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
Újabb megjelenések.
Star Wars - OLVAS.hu | Az online könyváruház -
ripla
addikt
válasz
Creative997
üzenetére
És direkt húzom a saját agyam, csak akkor kezdem majd el, ha minden rész kint lesz.

-
ripla
addikt
Belenéztem a Maul az árnyak mesterébe. Sosem vonzottak ezek az animációs sorozatok, de itt elképesztő hogy mennyire durván szintet léptek az animátorok.
Az hogy az animált karakterek festett háttereket kaptak, valami kegyetlen jó lett az összkép! Ezt biztosan nézni fogom!Spoilermentes kép, a legelső rész első 3 percéből van.

-
ripla
addikt
A Maxim kiadó tervezete a közeljövőre.
- Aaron Allston: Solo, a parancsnok (X-szárnyúak-sorozat 7.)
- Charles Soule, Marco Stiello, Jethro Morales: A penge (A Köztársaság Fénykora – A Jedik-küldetése-sorozat 3.)
- Michael A. Stackpole: Sötét áradás II.: Pusztítás (Az Új Jedi Rend-sorozat 3.)
- Claudia Gray: A fény felé (A Köztársaság Fénykora – A Jedik próbája-sorozat, viharral szemben-trilógia 3.)
- Charles Soule: Sötét droidok (A Sötét droidok-sorozat 1.)
- Aaron Allston: A számkivetett (A Jedi sorsa-sorozat 1.)
- Lamar Giles: Menedék – Egy Bad Batch regény
- Charles Soule: A Jedik próbája (A Köztársaság Fénykora – A Jedik próbája-sorozat, A sötétség szeme-trilógia 3.)
- Rodney Barnes: Ahsoka Első évad első kötet (Ahsoka-sorozat 1.)
- John Jackson Miller: Az élő Erő
- Alexander Freed: A félelem álarca (A Birodalom uralma-sorozat 1.)
- James Lucenco: A káosz ügynökei I. A hős próbája (Az Új Jedi Rend-sorozat 4.)
- Timothy Zahn, Jody House: Thrawn – Szövetségesek
- Kwame Mbalia: Az Utolsó Rend
- Cavan Scott: Vihartörő (A Köztársaság Fénykora – A Jedik próbája-sorozat)
- Adam Christopher: A gonoszság mestere
- Marc Guggenheim: Sötét droidok: D-osztag (A Sötét droidok-sorozat 2.)
- Christie Golden: Ómen (A Jedi sorsa-sorozat 2.)
- Rodney Barnes: Ahsoka Első évad második kötet (Ahsoka-sorozat 2.)
- Steven Barnes: Mace Windu – Az üvegbolygó
- Steve Perry: A Birodalom árnyai
- Charles Soule: Sötét droidok (A Sötét droidok-sorozat 3.)
- Rebecca Roanhorse: A szakadék szélén (A Birodalom uralma-sorozat 2.) -
ripla
addikt
válasz
tibaimp
üzenetére
Náluk is kaphatóak, a Képregénydepó oldalán is, meg szerintem más kiadóknál is.
Én közvetlenül a Maxim kiadót nem javasolnám, mert szigorúak a visszaküldési kitételeik, pedig jogszabály határozza, de kinek van kedve leállni vitázni velük, amikor megveheti máshol is a kiadványokat.Amúgy eddig 5 képregény jött ki náluk, Jedik küldetése 1-2-3, Mandalóri 3-4.
Amúgy ha egy borítón egynél több nevet látsz, az valószínűleg képregény lesz.
-
ripla
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez a Maxim kiadó, ők lettek a Szukits után a hivatalos hazai forgalmazók.
-
ripla
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
"Amúgy nem tudom ki foglalkozik ilyenekkel idehaza még."
-
ripla
addikt
Sajnos úgy tűnik, hogy Waititi filmje is megvalósul... úgy látszik még nem alázták meg kellőképpen ezt az univerzumot. Abban az egyben bízom, hogy Filoni visszadobja a forgatókönyvet. Waititit pedig már rég szöges korbáccsal kellett volna elzavarni Hollywood külvárosából is. Nem csak primitív a humora, de még rendezni sem tud, és mindig túltolja a fingós-böfögős "poénokat", mindig. Az alpári humora minden filmjében az előtérbe van tolva, és mögötte a film cselekménye szilánkjaira hullik.
-
ripla
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Filoni a jelen helyzetben a legjobb döntés, gyakorlatilag Lucas volt a mentora, szóval reméljük a legjobbakat.
-
ripla
addikt
válasz
Redneck
üzenetére
Mármint 11 euró vagy 11k forint?
Ubinál 21 euró az alapverzió a 70%-os kedvezménnyel, szóval cirka 8200 forint, és ez még lejjebb vihető, ha van 100 ubi pontod a +20% kedvezményre az alap 70%-on kívül, de ha nincs, akkor is kapsz mellé még +10%-ot a HOLIDAY szó megadásával a kosárnál.
Szóval vagy 80% vagy 90% a kedvezmény rá, ennyiért ajándék. -
ripla
addikt
válasz
Redneck
üzenetére
Ubinál perpill 70%-os kedvezmény van rá. 21 euróba kerül és ha van 100 ubi pontod, az még 20% kedvezmény, ha nincs, akkor is kapsz 10%-ot a HOLIDAY szó megadásával a kosárnál. Gyakorlatilag majdnem ingyen lenne. Ha még ez sem elég vonzó, akkor van demó verziója is, hogy lásd mit kapnál a pénzedért.

Mellesleg ezt hívom karácsonyi akciónak, nem a Steam 20-25%-os nevetséges árazásait, ami évközben is bármikor előfordulhat. 40-50% kedvezmény alatt be kéne tiltani hogy karácsonyi akciónak nevezhessék.
-
ripla
addikt
válasz
tibaimp
üzenetére
Az első kérdésre tudom a választ, igen, utána folytathatod. A többit nem figyeltem.
Amúgy hatalmas kihagyott ziccer ez a játék, egy The Division 2 után, ami tényleg egy mocsokjó akciójáték talán a legjobb létező fedezékrendszerrel, és ugyanez a fejlesztőcsapat készített egy ilyet, mint az említett játék. Mintha nem is ugyanazok lennének.
Sokkal mélyebb történettel, karakterekkel, és a mostaninál élethűbb MI-vel, hatalmas sikerré válhatott volna, plusz mellőzve a woke hülyeségeket, pl. hogy a mobok 90%-a nőnemű, még a rohamosztagosok is. Az egyetlen amit nem lehet elvitatni előle, az a Star Wars hangulat, ami az utolsó csavarról is visszaköszön. Bár én hiányoltam a változatosabb lényeket, két lábú fajokon kívül szinte alig van más, abból is talán egy tucatnyi faj van jelen. Illetve hogy nem lehetett venni és eladni hajókat, meg minimális volt a fejlesztési lehetősége. -
ripla
addikt
Ha érdekel valakit, ilyen az új kiadás a régi mellett.

Viszont ha rám hallgattok, nem közvetlenül tőlük rendelitek meg. Ugyanis külön kikötik a szerződésben, hogy csak akkor hajlandóak cserélni sérült példányt, HA van róla jegyzőkönyv.
Én meg hiába írtam le nekik, hogy legyenek kedvesek buborékos fóliába csomagolni, le se sz*rták. Lett is 2 pici sérülés mind a két könyvön, nem vészes, de azért elmehetnek a francba. És szerintem a jegyzőkönyves arcoskodás sem állja meg jogilag a helyét. Képzeld el ahogy a futár előtt elkezdem kibontani a csomagot, majd megíratom vele a jegyzőkönyvet, nyilván erre fog várni a 37 fokban. -
ripla
addikt
Megvan, és tényleg!
-
ripla
addikt
Állítólag a Maxim kiadóhoz kerültek a hazai Star Wars kiadás jogai, bár a weblapjukon egyetlen szót nem találok erről.
-
ripla
addikt
Üdv.
Olyan kérdésem lenne, hogy létezik-e olyan hely kis hazánkban, ahonnan tudnék venni Sabacc készletet, rendes fémből készült tokenekkel?
Neten találtam egy angol nyelvűt, konkrétan az USA-ból szállítanak, de a komplett pakk 160 ezer forint, azért az kicsit durva, bár tény, hogy iszonyat jól néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó!
- Dell OptiPlex 9020 MT LGA1150 félkonfiguráció
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

5 darabnál járnak most perpill.