Hirdetés
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoliikp
csendes tag
válasz
Kalevala90
üzenetére
Talán tudok segíteni. Nézd meg légyszi, hogy mekkora a crack file mérete. Több verzió fut, sokat próbáltam ki én is. Végre találtam egyet, amitől rendesen fut.
-
dexyyyyyyyy
csendes tag
válasz
Kalevala90
üzenetére
Hát megszenvedtem mire átjutottam, így van az a pálya az ami mindig beszippant.
A poén a köv része volt a pályának amikor mindig visszafujt a szél... kb az idegeimmel jáccott...Nem tudom mi lesz a vége/ne is áruljátok el/ de kezd olyan érzésem lenni hogy a végén már az lesz a feladat hogy egy bolygót kell az erővel megölni...
A lépegető rombolók után jött a csillagharcászok kinyirbálás feladatu pálya...
Nah komolyan mondom az eszem megáll: amint kinyirtad a harcászokat az egész anyahajót kell az erő segítségével kinyirni, de mire elforgatod a hajót jön a következő csillaghajó sereg... ami kinyir ha nem hagyod abba az anyahajó elleni mozdítgatást...

mire kinyirom addigra visszaáll az anyahajó az eredeti irányába és kezdhetem előről...

Egyszer mikor ugye kiírja hogy "a" val mozdítom balra "b"-vel meg jobbre kiir egy s betűt is de hiába nyomom nem látnám hogy történik valami... addig tartom nyomva amig jön a köv csillaghajó sereg...

Valaki jár(t) már ennél a szakasznál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Hisense LCD és LED TV-k
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- E-roller topik
- Yettel topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Most már tényleg itt az Ítéletnap, premier előzetesen a Terminator 2D: NO FATE
- Saros (PS5)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi