Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
unleashedvik
csendes tag
válasz
volvoguy
üzenetére
meg kell mondjam komolyan gondoltam és köszönöm a válszodat de!
hogyan cseréljem ki a procimat amikor olyan őskövület hogy már nincs olyan foglalatú
proci ami jó nekem ha annyira okos mindenki adjon egy címet ahonnan tudo venni lga 487
es foglalatú kétmagos procit (ami már NINCS) alaplap csere nélkül a vga ról annyit hogy nem rossz
és szerintem az sem sokkal jobb ami a te birtokodban van valamint még azt szerettem volna megjegyezni hogyha kevésnek találja a procit miért indult el? ha kevésnek találná a vga-t miért indult el? és ha min 2 gb ram kell neki miért indult el? lényegesen kevesebb a gépem
mint a tiedé az tény .. Gondolom Látjátok hogy nem vagyok egy nagy géptudós
De szerintem nem az igény teszi ezt a hibát valamint hogyan patcheljek amikor folyamatosan kifagy az elején??
köszönöm a válaszodat mégegyszer..
HELP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest