Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
válasz
unleashedvik
üzenetére
egyáltalán nem....mint már írtam, ennek a játéknak elég nagy a gépigénye, és bizony előfordulhat, hogy emiatt egyáltalán nem tölt be a játék, vagy kilép, mivel nem bírja a konfigod, de egy próbát megér
-
volvoguy
addikt
válasz
unleashedvik
üzenetére
csak az a baj, hogy a játék cirka 28GB-ot foglal...bizony, nem piskóta
a játéknak sztem semmi baja....de amúgy mindenképpen szükséges hozzá egy crackfix....mivel anélkül kilépked a játék magától...
tehát neked kell többet között minimum 30GB hely, és a crackfix....méghozzá Reloaded Crackfix..nekem megvan, eltom küldeni mail-ba ha gondolod, vagy szedd le netről
-
volvoguy
addikt
válasz
unleashedvik
üzenetére
az a szerencséd, hogy gépfelujításnál elég csak az alaplap és proci csere..mivel a mai procik elég keveset fogyasztanak...bár nem ismerem a pontos konfigodat..
manapság már 1GB RAM se valami drága, procit kapsz 15-20.000 között...és 20körül már jó alaplapot is..persze AMD-s vonalon
amúgy a patch-et innen szedd:[link]
-
volvoguy
addikt
válasz
unleashedvik
üzenetére
időközben rájöttem, vagyis olvastam, hogy ezt a " Performing rollback"-et akkor írja ki, ha kevés a hely a vinyódon....28GB-ot foglal a játék egyébiránt
Amúgy sajnos azt tudom neked is mondani, amit nekem is le kellett nyelnem, hogy bizony ha a VGA-d jó is, de a proci mellé új alaplap is dukál....
sztem amivel jól jönnél ki árban, az vagy egy AMD-s vagy egy Inteles megoldás...
Én a helyedben AMD-t vennék, az új Athlon II-esek olcsók és vannak olyan jók, mint a Core2Duo-k...de ezt érdeklődd meg az alaplap és proci topikokban
-
volvoguy
addikt
válasz
unleashedvik
üzenetére
ugye ezt te se gondoltad ,hogy egymagos celeron-nal és 1,5GB Ram-am fogsz ezzel a játékkal játszani?
minimum egy nagyon jó, 2magos Intel, lehetőleg E6XXX felett, 2 GB ram a minimum...és a VGA-d sem a legújabb...pár az a legkevesebb...
De az a helyzet, hogyha modernebb játékokban gondolkozol, sürgősen cseréld le majdnem az egész géped...az én konfigom erősebb mint a tiéd, és mégis csak úgy tudok vele játszani, ha kikapcsolom a High Detail-t, ami ugyebár a peccselés után oldható csak meg...
-
csakegyreg
tag
válasz
unleashedvik
üzenetére
nem menne p4 3ghz el amugy meg warez os játék is rendesen megy legalább is én ismerek valakit akinek simán fut semmi probléme vele csak 1 jó crack et rakott rá ha érdekel a crack irj privit és elkérem attól a bizonyis ismerősömtől
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
unleashedvik
üzenetére
Privát ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest