Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
-
LOGOUT
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Efanatica
tag
én nem tudom ezek mire fel ilyen pénz éhesek amúgy.simán lehetne visszatérő event is hogy kiszedd a hajókat akár. Vagy egy olyan amibe ugyan úgy pontot gyűjtesz de te választod ki mire használod el. Zen váltót se értem mire fel ennyi. Az alapján van belőve mindennek az ára és azért van sok sok casual player. Aztán ha netalán bemegye elitre kilépnek az emberek mert nem megy le. Sok ilyenbe futok bele és én kapok 30 perces büntiket. Ezért kellene legalább az eventes cuccokra visszatérő event. Főnix boxolás is megszűnne és csak a fejlesztők meg costume meg vanty shild lenne benne. Lehetne mit javítani azért de így is az a lényeg nem értem mire fel olyan drága minden. Sok gambe van loot box-os system mégis normálisabban működnek és nem ilyen hatalmas árak vannak a gamben. Főleg hogy normális loot sincs a gambe építve hogy farmolnál és el tudjad adni XD hiába van sok RnD matim az mind nem ér semmit mert azokkal mindíg tele a piac. Gyártással meg nem foglalkozom én. Az vicc hogy az eventes hajót Zenért kell adni ... annak mind főnixben lenne a helye szerintem az utolsó szálig. Mudd store-ba csak olyan kéne amit meg nem lehet dobozból nyitni és nem eventes magyarán Limited hajó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Linux kezdőknek
- Apple asztali gépek
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Dali Oberon 5 - dió
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Nintendo Switch Oled-ek Picofly chippel okosított Dual Boot Hekate Tinfoil CFW RP2040
- Iphone 15 pro - Natural 128GB - Karcmentes, 90% akku
- 2021 MacBook Pro 14 16GB RAM 512GB SSD - Magyar Bill - 97% akku 100ciklus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest