Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Efanatica

tag

válasz Plata #23019 üzenetére

én nem tudom ezek mire fel ilyen pénz éhesek amúgy.simán lehetne visszatérő event is hogy kiszedd a hajókat akár. Vagy egy olyan amibe ugyan úgy pontot gyűjtesz de te választod ki mire használod el. Zen váltót se értem mire fel ennyi. Az alapján van belőve mindennek az ára és azért van sok sok casual player. Aztán ha netalán bemegye elitre kilépnek az emberek mert nem megy le. Sok ilyenbe futok bele és én kapok 30 perces büntiket. Ezért kellene legalább az eventes cuccokra visszatérő event. Főnix boxolás is megszűnne és csak a fejlesztők meg costume meg vanty shild lenne benne. Lehetne mit javítani azért de így is az a lényeg nem értem mire fel olyan drága minden. Sok gambe van loot box-os system mégis normálisabban működnek és nem ilyen hatalmas árak vannak a gamben. Főleg hogy normális loot sincs a gambe építve hogy farmolnál és el tudjad adni XD hiába van sok RnD matim az mind nem ér semmit mert azokkal mindíg tele a piac. Gyártással meg nem foglalkozom én. Az vicc hogy az eventes hajót Zenért kell adni ... annak mind főnixben lenne a helye szerintem az utolsó szálig. Mudd store-ba csak olyan kéne amit meg nem lehet dobozból nyitni és nem eventes magyarán Limited hajó.

Új hozzászólás Aktív témák