Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Efanatica

tag

válasz Plata #22788 üzenetére

nos én azt csinátam mindíg hogy random markot szedek ki amit repiba átválltok dilre és abból fejlesztettem a karaktereimet. Azért is mert nem tudtam egyikkel se betenni a projectekbe cuccokat. főleg tiszteket nem abból is alig van pár lila max. illetve főnix eventre szoktam gyűjteni hogy ott vegyek dobozt mert hátha kiesik egy epic token és plusz egy hajó plusz trait és lehet olyan ami jó is. majdnem megvan onnan mind de most raktak be oda újat is ami nicns meg. Dilt Zenre meg nagyon lassan forgat a game és inkább erősödni szeretnék mint vásárolgassak zen store-ból. Így kb mindent a fő kariba próbálok gyúrni hogy egy legyen ami jó de az se tökéletes. nem rossz de biztos lehetne jobb Boff, jobb traitek meg jobb Doff is ami kéne neki. De erre fussa abból amit én játszok vele. Néha ha megtetszik egy pakk akkor arra spórolok IRL mint Dyson pakk. De nem olyan erősek a karaktereim. Se tac, se engi se a science-ek. Meg ugye jobb lett volna tematikus karakter de mire azokat átállítom megint mennyi idő lenne..... pl Andorian kari Andorian hajóval és Andorian weaponnal érted
    Egyébként is az a napi 8 K dil sincs meg sokszor. Illetve akartam egy olyant csinálni hogy a Tour the Galaxy-ra egy hajót építeni de nincs rá jó hajóm azt néztem régebben. Az is adna EC-t ha mindet meg tudnám benne csinálni.

Új hozzászólás Aktív témák