Hirdetés
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
https://stowiki.net/wiki/Allied_Dogfighters_Set
Ez is jó.
És ez is.Ezt zenért is kiveheted.
Nekem is zenért van meg.
https://stowiki.net/wiki/Synergistic_Retrofitting_SetHa egyébként hangáros hajót akarsz használni érdemes beszerezni pár hangár traitet és hozzá nagyon jó hangárokat.
-
Plata
félisten
Egyet tudok mondani,a liberated nyuggert csak akkor vedd meg ha van sok fölösleges pénzed.
Nem nagy szám,marháskodni jó,de nekem nem jön be a lomha tehénsége.
Egyszer azért vettem meg mert a klingon kalózomnak kellett a torpedója poénból.
Egyszer meg azért mert elkapott a hülyeség.
Csináltam belőle egy zakkant romulán karit,hogy ne unatkozzak.
Legalább az egyiket,de lehet mind a kettőt magyar játékostól vettem,már pontosan nem emlékszem,azt tudom hogy rendes volt és nagyon jó áron vettem,de tudta hogy csak hülyeségre akarom használni.
Egyébként ezeken kívül is vannak szuper jó konzolok.
Vegyél egy Hull image refractator-s konzolt,azt hiszem nem drága,legalább is nem olyan rég egy rakást vettem.Legtöbbet el is ajándékoztam.Ui:szerintem várható hogy legó pack jön,várd meg talán plazmás is lösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futárcégek
- AliExpress tapasztalatok
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- iPhone topik
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest