Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-03-08 14:21:11

LOGOUT.hu

Star Trek Online -=MMORPG=-

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8640) Raulblanco válasza gerisz23 (#8638) üzenetére


Raulblanco
aktív tag

Nem a tied bugolt be valamivel? Én azt hittem tegnap azt mondtad, hogy a te skillbárod bugolt be.
Az enyémmel nem volt semmi gond, csak sem a tacod ellen, sem a scienced ellen nem akart elnyomhatóvá válni az alpha decoy, ami abból a szempontból idegesítő volt a scienced ellen, hogy nem tudtam 3 körös támadásokat csinálni, így kevésbé volt hatékony a hajó, mint lehetett volna.

Az alap az lett volna, hogy Elachi, scramble, warp, gravity well, overload, alpha decoy, megint scramble, warp, gravity, overload, spatial, antimatter, temporal field, és megint minden ahogy betöltött a szett bónuszos cd visszatöltés képesség miatt ez utóbbi ugye az univerzális konzolokat és a subnuce-ot is visszatölti sokkal gyorsabban.

Ebből a középső decoy és temporal szett közötti rész ki kellett maradjon, mert nem akart elnyomhatóvá vállni egyszer sem. A tacod ellen nem biztos hogy mertem volna használni, firekeeper tacja ellen pedig elnyomható vált párszor de nem mertem használni, nehogy akkor találjon be éppen valami mikor lent van a pajzs.

Szóval a scienced ellen azért tartott sokáig, mert tele az a hajó heal-el, sokszor te is teljesen lefogtál a tractor beamekkel és a kis petekkel, olyankor egy percig te repkedtél én álldogáltam és vártam, illetve általában egy képességet nem használok, csak ha már nagyon a célegyenesben vagyok, akkor megy minden ahogy van, de addig inkább bevárok minden skillt amíg nincs lent az ellen.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.