Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-03-08 14:21:11

LOGOUT.hu

Star Trek Online -=MMORPG=-

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19037) gabor7th válasza L3zl13 (#19036) üzenetére


gabor7th
addikt

A játék sikeres, ha viszont a célok olyan messzire kerülnek az újabb játékosoknak akik költenének, hogy azt mondják inkább ezzel nem is bajlódnak, nem lesznek új, fizető játékosok. Talán be kellene érniük azzal, hogy pár vagyonnyi pénzt már beszereztek azoktól, akik sok karakterrel farmolnak.

Ti ugye írtátok is, hogy elejétől ott vagytok és ingyen kaptatok sokszor Zent, meg csomó mindenért sokkal több Dili járt pl.... ez már nincs és sokan egy beláthatatlan szenvedésnek veszik, ha nincs mód aktív játszás nélkül szerezni erőforrásokat minden olyan drága.

Látod, itt mások is írják, hogy lelépnek chaten. Ti már teljesen tán elfelejtettéktek, hogy milyen az, amikor még kb. semmid sincs a játékba és minden rengeteg időbe kerül mire meglesz.

Én több hajót is simán felfejlesztek most maxra csak diliből... de még emlékszem rá, hogy valamikor egy szenvedés volt és mondjuk megszerezted 30.000 diliért valamelyik conzolt nagy nehezen és kezdhetted elölről. Szerintem erre mondják majd sokan, hogy kösz nem, játszunk mással.

A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.