Hirdetés
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
ettől függetlenül rakhatnád utólag spoilerbe, szerintem.
Viszont az első két bekezdésedben írtak alapján legalább nem én értettem félre (nem tudtam várni a magyar feliratra), hanem tényleg bekapcsolták a bullshit-generátort...
titkosítás mellett még tűzfal is akadályozta a törlést, de azért a Ruhába át tudták HELYEZNI az adatot. grat hozzá. Most a Motherrel mi is lett? az viszont nem tiszta nekem sajnos, az angol párbeszédek alapján, hogy a Ruha nélkül került vissza a jövőbe. Bukta a küldetéseit innentől? Egyáltalán életben marad 950 évvel később, ha ott már nincs civilizáció? amúgy ezek az említett szófordulatok engem nem zavarnak a sorozatban, hiába előzmény sztori, de a mai korosztálynak vetítik, ahol ez teljesen normális.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
CPT.Pirk