Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
Locutus
üzenetére
Egyébként volt ilyen gondolatom is anno, a klingonoknál direkt ciki mérnöknek lenni, valamelyik részben volt is erre utalás. Csak a harcos az igazi klingon, tehát akkor felmerül a kérdés, hogy mi motiválna bárkit a mérnöki pályára?

Dinomano
Nekem úgy tűnik, amilyen jók voltak az írók, olyan gyenge volt a casting team. A Centauri és Narn ábrázolás problémakörét már leírtam, de ott van pl. Marcus karaktere is. A színészt egyébként bírom, nincs vele semmi baj, ugyanakkor az egész szerephez nem illik sem a jelmez, sem a kinézete. Kb. mintha a 3 testőr című középkori lovagos filmből lépett volna elő, egészen egyszerűen teljesen lelép a látott karakter az alakított szerepről. A Mass Effect vibe már megvan, és emiatt engem ez a sorozat már megvett minden hülyesége ellenére, és azt kell mondjam, korához képest a történetvezetés is nagyon jó. Viszont a teljes jelmezes/casting team-et, és a teljes audio team-et lapátra tenném, mert mintha nem olvasták volna a forgatókönyvet, vagy nem tudom, de borzalmas a zene is és a jelmezek többsége is. Ha az írók választottak színészeket/jelmezeket, akkor szimplán nem tudom hova tenni a dolgot. Szerencsére, minden egyes színész szimpatikus, senki nem irritáló, tehát ilyen szempontból jók a választások. Inkább a megjelenéssel van bajom, szegény Marcus tényleg úgy fest, mintha egy Jean Marais vagy Mátyás királyos filmek néznék. Ezzel együtt jól szórakozom, csak kár, hogy lehetne sokkal jobb is, ha ezekre jobban figyelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

CPT.Pirk