Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vesa

veterán

válasz Locutus #4935 üzenetére

Egyébként volt ilyen gondolatom is anno, a klingonoknál direkt ciki mérnöknek lenni, valamelyik részben volt is erre utalás. Csak a harcos az igazi klingon, tehát akkor felmerül a kérdés, hogy mi motiválna bárkit a mérnöki pályára? :F

Dinomano
    Nekem úgy tűnik, amilyen jók voltak az írók, olyan gyenge volt a casting team. A Centauri és Narn ábrázolás problémakörét már leírtam, de ott van pl. Marcus karaktere is. A színészt egyébként bírom, nincs vele semmi baj, ugyanakkor az egész szerephez nem illik sem a jelmez, sem a kinézete. Kb. mintha a 3 testőr című középkori lovagos filmből lépett volna elő, egészen egyszerűen teljesen lelép a látott karakter az alakított szerepről. A Mass Effect vibe már megvan, és emiatt engem ez a sorozat már megvett minden hülyesége ellenére, és azt kell mondjam, korához képest a történetvezetés is nagyon jó. Viszont a teljes jelmezes/casting team-et, és a teljes audio team-et lapátra tenném, mert mintha nem olvasták volna a forgatókönyvet, vagy nem tudom, de borzalmas a zene is és a jelmezek többsége is. Ha az írók választottak színészeket/jelmezeket, akkor szimplán nem tudom hova tenni a dolgot. Szerencsére, minden egyes színész szimpatikus, senki nem irritáló, tehát ilyen szempontból jók a választások. Inkább a megjelenéssel van bajom, szegény Marcus tényleg úgy fest, mintha egy Jean Marais vagy Mátyás királyos filmek néznék. Ezzel együtt jól szórakozom, csak kár, hogy lehetne sokkal jobb is, ha ezekre jobban figyelnek.

Új hozzászólás Aktív témák