Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Star Citizen - OFF topic

Hozzászólások

(#5848) Menthirist válasza #45997568 (#5845) üzenetére


Menthirist
veterán

Tesómnak sem igazán tetszett. Az az 50 ezer meg aprópénz az átlag 4 milliós USA (!) nézettséghez. Kerekítési hiba. Szóval pár imdb-s szavazat számomra semmit sem ér :)
Továbbra is tartom, hogy akinek Sansa eredménye meglepő volt, az simán csak nem figyelt. Olyan egyértelmű volt hogy fáj. Konkrétan vártam már a zenében hogy mikor emelik meg a hangszínt és jönnek a csapatok. Közelébe sincs annak a szintnek ami mondjuk egy Vörös nász volt. A látványos harcjelenetek engem már rég nem vásárolnak meg, márpedig a rész kb erről szólt kizárólagosan. Volt két csata, az első ráadásul még egyoldalú is, nulla izgalom. De ahogy a GI Joe filmeket is ~15 ezren 10/10-re értékelték, úgy itt sem meglepő hogy sokan még véletlenül sem adnának 9-est vagy 8-ast.

Szóval a legnagyobb bajom ezzel a résszel (sőt az évaddal is) hogy nincs érzelmi hullámvölgy, nincs pozitív vagy negatív katarzis, nincs olyan mint a vörös nász után hogy néma csöndben megy a stáblista, és mindenki csak néz maga elé. Ez nekem nem volt egy igazi 9. rész az eddigi évadokhoz képest.

ui: amúgy ha az óriás helyében lettem volna, simán hullákat dobálok a felállt védelemre, és kinn is van mindenki. Senki sem szereti, még pajzs mögött sem, amikor 70-90 kilós húseső esik rájuk százszámra.

ui2: mondjuk nem tudom mit lepődünk meg rupsz ízlésén, akinek a Division is GOTY volt :D

szőrös: igyekeztem nem spoileresen fogalmazni.

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Star Citizen - OFF topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.