Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Menthirist

veterán

válasz Razzul #4523 üzenetére

Nah ezekről lemaradtam :P
    Mindenesetre az X-COM 2-höz csak annyit, hogy egyrészt a k*rva anyja néha, másrészt pedig valóban mindenben hozza az eddigi szinteket, sőt. Moddolásokkal meg csak még jobb :P A karaktereim kinézetével is eljátszogattam a multkor, csináltam tipikus mesterlövészt hátrafordított baseball sapkával, az egyik fő demo man-em természetesen egy Blain, a másik pedig egy Vasquez :) A kardos csajszim meg valami ázsiai sablon-kitana :D

Az Oscar kapcsán pedig szerintem is korrekt volt, mondjuk én személy szerint nem az ex machina-nak adtam volna a legjobb vizuális effekteket, a mad max pedig hiába hogy 6 díjat kapott, mind technikai, amiből a felében nem vagyok kompetens eldönteni (hangvágás pl), másikban meg nem tudok belekötni (jelmez). A Revenant-ot meg nem láttam, így nem nyilatkozom, de nem tudom elképzelni hogy különösebben látványosabb legyen egy látványfilmnél :) Az animációs díjat mi nyerte? az inside out? mert azzal nincs problémám, rég láttam ilyen ötletes és aranyos egész estés animációs filmet, de a When Marnie Was There-t nem láttam.

Új hozzászólás Aktív témák