Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
q13579
senior tag
Beszélgettem én is tapasztaltabb gamer-ekkel, olvastam nagyon sok szakavatottabb site-ot és mindehol azt hallottam, hogy jobb relative nehezebb ütővel kezdeni (160 170 g), mert az elején még az alaptechnikákat elsajátítani, játékstílust kialakítani sokkal könnyebb velük. Ezek közül is inkább a fejnehezeket ajánlották. Én most vettem meg a wilson ncode 170 g reflex ütőjét, nem mertem a 130 g head-et megvenni. Azt mondták ahhoz már kell némi tapasztalat, hogy ilyen könnyű ütővel erősen és pontosan tudjak ütögetni.
Egyenlőre azt látom, hogy sokkal jobb ezzel a wilsonnal ütni, mint bármely más eddig kezemben volt 10 és 20 ezer forint közötti ütővel. De gondolom ízlések és pofonok. Szerencsére igen jó áron hozzá tudtam jutni, így később bőven beleférne egy másik ütő is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Napelem
- Elektromos autók - motorok
- RAM topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MiniITX 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest