- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
q13579
senior tag
Beszélgettem én is tapasztaltabb gamer-ekkel, olvastam nagyon sok szakavatottabb site-ot és mindehol azt hallottam, hogy jobb relative nehezebb ütővel kezdeni (160 170 g), mert az elején még az alaptechnikákat elsajátítani, játékstílust kialakítani sokkal könnyebb velük. Ezek közül is inkább a fejnehezeket ajánlották. Én most vettem meg a wilson ncode 170 g reflex ütőjét, nem mertem a 130 g head-et megvenni. Azt mondták ahhoz már kell némi tapasztalat, hogy ilyen könnyű ütővel erősen és pontosan tudjak ütögetni.
Egyenlőre azt látom, hogy sokkal jobb ezzel a wilsonnal ütni, mint bármely más eddig kezemben volt 10 és 20 ezer forint közötti ütővel. De gondolom ízlések és pofonok. Szerencsére igen jó áron hozzá tudtam jutni, így később bőven beleférne egy másik ütő is. -
q13579
senior tag
Sziasztok!
Én a napokban kezdtem el a játékot és nagyon tetszik. Ennyire egyik sport sem mozgatott még meg.
Ütőt szeretnék venni, de tanácstalanná lettem. Her..s-ben néztem ki magamnak kettő fajtát, nagyon jó áron vannak az ütőik.Az egyik ő lenne: [link]
A másik viszont megmondom őszintén jobban tetszene, de úgy hallottam és olvasgattam, hogy ilyen könnyű ütőt inkább juniorok illetve női versenyzők választanak. (vagy már profi szinten levő és nagyon technikás versenyzők, szóval a két véglet) Ez a a nevezett üzletben mindössze 14.000 Ft !! lenne, ami iszonyatosan jó ár érte.
[link]Szóval kezdőként melyikkel járnék jobban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Politika
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ózongenerátor a háztartásban
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest