Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
q13579
senior tag
Beszélgettem én is tapasztaltabb gamer-ekkel, olvastam nagyon sok szakavatottabb site-ot és mindehol azt hallottam, hogy jobb relative nehezebb ütővel kezdeni (160 170 g), mert az elején még az alaptechnikákat elsajátítani, játékstílust kialakítani sokkal könnyebb velük. Ezek közül is inkább a fejnehezeket ajánlották. Én most vettem meg a wilson ncode 170 g reflex ütőjét, nem mertem a 130 g head-et megvenni. Azt mondták ahhoz már kell némi tapasztalat, hogy ilyen könnyű ütővel erősen és pontosan tudjak ütögetni.
Egyenlőre azt látom, hogy sokkal jobb ezzel a wilsonnal ütni, mint bármely más eddig kezemben volt 10 és 20 ezer forint közötti ütővel. De gondolom ízlések és pofonok. Szerencsére igen jó áron hozzá tudtam jutni, így később bőven beleférne egy másik ütő is. -
q13579
senior tag
Sziasztok!
Én a napokban kezdtem el a játékot és nagyon tetszik. Ennyire egyik sport sem mozgatott még meg.
Ütőt szeretnék venni, de tanácstalanná lettem. Her..s-ben néztem ki magamnak kettő fajtát, nagyon jó áron vannak az ütőik.Az egyik ő lenne: [link]
A másik viszont megmondom őszintén jobban tetszene, de úgy hallottam és olvasgattam, hogy ilyen könnyű ütőt inkább juniorok illetve női versenyzők választanak. (vagy már profi szinten levő és nagyon technikás versenyzők, szóval a két véglet) Ez a a nevezett üzletben mindössze 14.000 Ft !! lenne, ami iszonyatosan jó ár érte.
[link]Szóval kezdőként melyikkel járnék jobban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- ASUS ROG Ally
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- 3D nyomtatás
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Vegyes , 3 db memoria egyben vihető, teszteletlen.
- Honor X8a / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest