Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
Sziasztok!
Főleg iránymutatást szeretnék, nem komplett megoldást, mielőtt nekem esnétek emiatt
Szóval van ugye a bkv-nak egy nyilvánosan elérhető gtfs adatbázisa, amiből én szeretnék menetrendet készíteni, mobilra. A problémám az az, hogy ez laza ~150mb méretű, szóval ezt így 1:1 kicsit necces lenne berakni
Viszont az adatbázishoz nem sokat értek, de azt már sikerült átlátnom hogy nagyjából hogyan épül fel. Van a stop_times file, ebben van kb ~3,5millió sor viszont ezek közül nagyon sok van ami szinte ugyan azt tartalmazza. Itt minden egyes sornál meg van adva, hogy az a megálló amihez az az indulási időpont tartozik az az adott járatnak hanyadik megállója. Viszont mivel ezek úgy se változtak, én úgy gondoltam, hogy azzal már le lehetne csökkenteni az adatbázist ha valahogy ezeket ki tudnám szűrni, de mivel most látok először mssql-t fogalmam sincs, hogy ezt hogyan is kéne
Ha legalább néhány parancsot mondanátok, meg hogy nagyjából hogyan álljak neki azt nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Villanyszerelés
- Diablo IV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EA Sports WRC '23
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- További aktív témák...
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Samsung 32GB DDR4-2666V 2 x 16 GB (M393A2K43BB1-CTD6Q) Szerver memória
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5430 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest