Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter Kiss
őstag
Hibrid megoldást kell választani: felhőben fut, de az, amit egyszer lekért a user, már a telefonon lesz cache-elve, nem fog változni. Utána csak az időnkénti frissítést kell megoldani. (Van kapcsolat, elmegy az alkalmazás a felhőjébe, megkérdezi, van-e update, ha igen, update-eli a letöltött cuccot, ha nincs, akkor szuszá.)
-
martonx
veterán
iránymutatást kértél én nulla időráfordítással adtam. Azt ne kérd, hogy bárki bármennyi időt is elkezdjen rászánni az adatbázis optimalizálásra.
Az teljesen biztos, akár mérget is vennék rá, hogy 500Kb-ba nem fog beleférni 3,5 millió adatbázis sor, bárhogy tömöríted is.
Inkább úgy sejtem, hogy ahhoz, hogy két célpont között javasolj valamit, a meglévő db 90%-át simán ki lehet dobni, és 1-2 db pár száz soros táblára szűkíteni a lényeget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Sweet.tv - internetes TV
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 7900XT 20GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest