Hirdetés
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
Sziasztok!
Főleg iránymutatást szeretnék, nem komplett megoldást, mielőtt nekem esnétek emiatt
Szóval van ugye a bkv-nak egy nyilvánosan elérhető gtfs adatbázisa, amiből én szeretnék menetrendet készíteni, mobilra. A problémám az az, hogy ez laza ~150mb méretű, szóval ezt így 1:1 kicsit necces lenne berakni
Viszont az adatbázishoz nem sokat értek, de azt már sikerült átlátnom hogy nagyjából hogyan épül fel. Van a stop_times file, ebben van kb ~3,5millió sor viszont ezek közül nagyon sok van ami szinte ugyan azt tartalmazza. Itt minden egyes sornál meg van adva, hogy az a megálló amihez az az indulási időpont tartozik az az adott járatnak hanyadik megállója. Viszont mivel ezek úgy se változtak, én úgy gondoltam, hogy azzal már le lehetne csökkenteni az adatbázist ha valahogy ezeket ki tudnám szűrni, de mivel most látok először mssql-t fogalmam sincs, hogy ezt hogyan is kéne
Ha legalább néhány parancsot mondanátok, meg hogy nagyjából hogyan álljak neki azt nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek Geforce 2-3-4 titánium, GTX 260 kártyákat
- Sennheiser PXC 550-II aktív zajszűrős fejhallgató eladó
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest