Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
Sziasztok!
Főleg iránymutatást szeretnék, nem komplett megoldást, mielőtt nekem esnétek emiatt
Szóval van ugye a bkv-nak egy nyilvánosan elérhető gtfs adatbázisa, amiből én szeretnék menetrendet készíteni, mobilra. A problémám az az, hogy ez laza ~150mb méretű, szóval ezt így 1:1 kicsit necces lenne berakni
Viszont az adatbázishoz nem sokat értek, de azt már sikerült átlátnom hogy nagyjából hogyan épül fel. Van a stop_times file, ebben van kb ~3,5millió sor viszont ezek közül nagyon sok van ami szinte ugyan azt tartalmazza. Itt minden egyes sornál meg van adva, hogy az a megálló amihez az az indulási időpont tartozik az az adott járatnak hanyadik megállója. Viszont mivel ezek úgy se változtak, én úgy gondoltam, hogy azzal már le lehetne csökkenteni az adatbázist ha valahogy ezeket ki tudnám szűrni, de mivel most látok először mssql-t fogalmam sincs, hogy ezt hogyan is kéne
Ha legalább néhány parancsot mondanátok, meg hogy nagyjából hogyan álljak neki azt nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Pánik a memóriapiacon
- Canon MILC: EOS R és M topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest