Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
Sziasztok!
Főleg iránymutatást szeretnék, nem komplett megoldást, mielőtt nekem esnétek emiatt
Szóval van ugye a bkv-nak egy nyilvánosan elérhető gtfs adatbázisa, amiből én szeretnék menetrendet készíteni, mobilra. A problémám az az, hogy ez laza ~150mb méretű, szóval ezt így 1:1 kicsit necces lenne berakni
Viszont az adatbázishoz nem sokat értek, de azt már sikerült átlátnom hogy nagyjából hogyan épül fel. Van a stop_times file, ebben van kb ~3,5millió sor viszont ezek közül nagyon sok van ami szinte ugyan azt tartalmazza. Itt minden egyes sornál meg van adva, hogy az a megálló amihez az az indulási időpont tartozik az az adott járatnak hanyadik megállója. Viszont mivel ezek úgy se változtak, én úgy gondoltam, hogy azzal már le lehetne csökkenteni az adatbázist ha valahogy ezeket ki tudnám szűrni, de mivel most látok először mssql-t fogalmam sincs, hogy ezt hogyan is kéne
Ha legalább néhány parancsot mondanátok, meg hogy nagyjából hogyan álljak neki azt nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gumi és felni topik
- Gyúrósok ide!
- Router csere vagy nem? – Wi-Fi útmutató otthonra
- További aktív témák...
- PS5 FAT lemezes CFI-1216A +2db kontroller +2TB Seagate HDD +dupla töltő +vertical stand +12db játék!
- Eladó Xiaomi 15T Pro Dual SIM, kártyafüggetlen okostelefon
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Zotac Gaming RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest