- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
Nem sok idom volt mostanaban foglalkozni vele, talan majd az unnepek alatt.
Addig jutottam, hogy feltettem egy Oracle Linux 7-et, arra ra pedig egy Oracle 12c-t. Mindkettot az oracle-base.com alapjan
Hirtelen felindulasbol meg az SQL Developert probaltam, de a csatlakozas nem sikerult. Ha jol sejtem, nem indul el csak ugy a hatterben. Tudna valaki errol valamilyen ertheto leirast adni? Kicsit elvesztem az oracle oldalan a 2000 oldalas pdf-ek kozt. -
-
soldi3r
veterán
Megneztem a linkelt treningeket. Nagyjabol vegig ertem rajtuk. Nekem tokeletes. Neznek egy gyakorlos adatbazist.
Latom, hogy van olyan Oracle DB XE, ami ingyenesnek tunik. Milyen oprendszert erdemes alatenni? Az Oracle sajatjat, vagy inkabb egy Fedorat? -
soldi3r
veterán
Koszi! Megnezem ezeket.
-
soldi3r
veterán
Szevasztok!
Kicsit beleasnam magam az SQL rejtelmeibe. Tudtok ajanlani valami konyvet hozza? Amiket hirtelen talaltam, azok eleg regiek.
Nem tervezek fejleszto lenni, csak egy ket dolgot megerteni MS es Oracle rendszerekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vannak gepeink, amik adatbazisbol es adatbazisba dolgoznak. Nekem annyi kell csak, ha keresek benne valamit, akkor megtalaljam.