Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Olvasd vissza, nem arról volt szó, hogy a DB2 vagy MSSQL a rokona Oracle PL/SQL-nek, hanem amit te írtál, hogy a PostgreSQL (ez az RDBMS neve ugyanis) kistestvére az Oracle-nek, én erre reagáltam, és nem azt, amit most nekem tulajdonítasz.
Az idézet pont annyit mond, amit én is mondtam, hogy hasonló a két nyelv. (Oracle PL/SQL és PostgreSQL PL/pgSQL, viszont te azt írtad, idézem: "mindkettő "PLSQL", és ebből érvet is formáltál, hogyha egyik tudja valamit, akkor azt a másiknak is tudnia kéne, holott szintaktikai hasonlóságon, és az sql szabványokból következő hasonló elnevezéseken, funkciókon kívül nincs közük egymáshoz, nincs közös kódbázis, fejlesztő. Olyasmi a kapcsolatuk, mint a Javanak és a .NET-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest