Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
retes
aktív tag
válasz
CaNNa3IS
üzenetére
Szia,
Bocsi, hogy csak most, de nem tudtam eddig írni. Hát a baj az annyi, hogy amikor elindul akkor is egy access-t hív meg és abban ühyködik. És a program el is indeul, de ODBC kapcsolódási hábát mutat annak ellenére, hogy egy sql server 2000hez meg azonnal csatlakozik, így hát feltételezem, hogy az új szerevern van valami amiért ez nem megy. Kerestem ODBC driver a 2008-2005 SQL Serverhez, de nem nagyon találtam...
Nem tudom hol lenne jó keresni a hibát. Aki meg a programot csinálta egy német srácc és most épp 3 gétig nem lesz elérhető mert nyaral...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- NVIDIA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- BONTATLAN PNY 5070 TI 16G OC
- LianLi SL120 Infinity Wireless és CL 120 Wireless fekete/fehér és RVS/Normal Blade eladó
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest