Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Én is mellőzöm a right join-t, mert az agyunk balról jobbra értelmez. De, amikor mondja, hogy mi a feladat és hogyan kezdet neki, akkor ott volt,hogy right kellett volna. Amikor nagyon junior voltam, szégyeltem volna olyan kérdéseket feltenni, mint amiket én kapok manapság.
A senior-nak is már ajánlottam az sqlzoo.net oldalt és tegnap találtam az Oracle oldalán is egy tök jó leírást kezdőknek, ahol elég sok példa mentén van elmagyarázva.
Kicsit ON is legyek. Már 8 éve SQL-ezek. Bár nem tartom magam veteránnak kódismeret szintjén, de 5 év Oracle és most 3 év T-SQL a hátam mögött kicsit tovább lépnék. DBA irány szimpatikus. Van olyan iskola, ami különösen ajánlott vagy nagyon kerülendő?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- CPU léghűtés kibeszélő
- Sorozatok
- Szemüveges topik
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Fogyjunk le!
- Linux kezdőknek
- BMW topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest