Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Végig követtem egy mysql-bin tartalmát, és azt találtam, hogy valamiért az összes cron job-om összes tartalma, rekordonként megismételve szerepel benne...
Tehát ha a full backup és az inkrementális backup között 2000 rekord került be, akkor a mysql-bin-ben 2000-szer szerepel az összes cron job összes tartalma...
A teljes sztorihoz tartozik, hogy anno, amikor elkezdtem ezt az oldalt csinálni, még WordPress-szel kezdtem, és ahhoz raktam fel egy beépülőt (WP Crontrol). A WP már rég nincs használatban, azonban a mai napig ezzel készítettem a cron jobokat, mondván, erre a tesztkörnyezetre ez tökéletesen megfelel, és majd a szolgáltatónál kitapasztalom a normál cron jobok (CPanelből) létrehozását.
Lehetséges, hogy ez a plugin kavar be? Ilyen bejegyzések vannak tonnaszámra a mysql-bin fájlokban:
UPDATE `wp_options`SET `option_value` = 'a:35:{i:1640350382;a:1:{s:17:\"crontrol_cron_job\ ...i:1640350473;a:1:{s:17:\"crontrol_cron_job\ ...i:1640350552;a:1:{s:17:\"crontrol_cron_job\ ...
stb. az összes cron job tartalma.
Aztán ez az egész rekordonként megismételve.Mivel ilyen tábla nem lesz (wp_options, hisz' ez WordPress-hez tartozik), gondolom, éles rendszerben (ahol WP a közelben sem lesz) ez a probléma már nem fog előjönni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bittorrent topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- További aktív témák...
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi