Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
Tisztelt Forum!
En azert jottem ide, hogy informaciot kapjak, es tovabbra is a tenyekre akarok fokuszalni es logikus megoldast keresni.
Ha valaki szakembernek tartja magat, akkor orulnek, ha a logika es realitas alapjan reagalna.
Ami a tablakat illeti, mindenki, aki sertodotten valaszolt, hasonlo megoldast javasolt, mint amin en gondolkodtam.
A lenyeges kulonbseg az, hogy allandoan kezdet-veg datumokra kaptam javaslatokat, ami szerintem nem jo, mert minden datumot csak utolag lehet tenykent kezelni.
Tovabbra is ebben latom a lenyeges kulonbseget, es nagyon nem ertem, hogy amikor a legutobbi javaslatom egy datum+szemely+szervezet alapjan esemeny segedtabla bevezetese volt, miert jonnek folyamatosan tamadasok, hogy szemely+szervezet+kezdodatum+vegdatum kell, amikor egyertelmu, hogy a vegdatum csak feltetelezett, az barmikor valtozhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,újszerű, Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest