Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Untappd lista
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
kezdosql
üzenetére
Lehet, hogy kaptam egy nyugdijas allast.

Te írtad, de nekem meg úgy tűnik, hogy kaptál egy olyan melót, amiről lövésed sincsen. Szerintem menekülj amíg lehet. Túl nagy falat lesz ez.
Egyébként meg válaszoltam én is, mások is, ha ennyiből nem megy, akkor ne rajtunk kérd számon.
Én meg nem szoktam taposni sehova és nagyfomeltosagu sem vagyok, de ha valaki ad egy specifikáció nélküli excelt, akkor visszab@szom neki, mert se időm, se kedvem találgatni, egyébként ez meg alapkövetelmény egy bármilyen importnál/interface-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Netfone
- További aktív témák...
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest