Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Ezentúl használjátok, legyetek szívesek a ''Kémprogramok - Spyware'' topikot ([link]).
Ezt zártam.
Köszönöm. -
zdarai
tag
sziasztok: erről tud valaki valamit nekem mondani ---> személyes tapasztalatok alapján

A webroot féle spysweeper progit váltaná... megéri erre lecserélni?
Előre is köszi a válaszokat
bocs a progi neve: Spy Kill Deluxe Edition v2.3
magamnak.
[Szerkesztve] -
moonman
titán
mégse.
SE1R20 25.11.2004 Bővebben: link -
moonman
titán
Az Ad-aware-t jó ideje nem frissítik. Utolsó referenciafájl: SE1R19 14.11.2004
Ezismegdöglikjól? -
bogingrol
aktív tag
thx, de valami mas kellene, valami olyasmi ami olyan jo mint a spy sweeper, de ingert van...
[Szerkesztve] -
bogingrol
aktív tag

-
bogingrol
aktív tag
tsa!
dobok egy upot a temanak.valami spysweeperhez hasonlo progira lene szuksegem, mivel lejart a 30 napos trajal periodus
,otletek tippek ? hja, lehetoleg ingyenes kellene es frissitheto...
[Szerkesztve] -
Sil
senior tag
Népek, népek... Ha XP-tek van, a vírus- és spyware-irtás első lépése mindig az legyen, hogy kikapcsoljátok a Rendszervisszaállítást (asszem a Sajátgépen jobb egérgomb, Tulajdonságok), utána csökkentett módban újraindítani a gépet, és víruskeresés. A Rendszervisszaállítás kikapcsolása nélkül nem ér semmit az egész. (Ha már tiszta a gép, csak akkor kapcsoljátok vissza.) És persze pakoljátok fel a biztonsági frissítéseket is a Windows Update-ről.
-
ToBeY
nagyúr
Na bekaptam nagyon csúnya spyware-vírusokat!
Nem tudom kiírtani Ad-awareSE,Spy sweeper,Spybot nem ér semmit megtalálja nem szedi le!,kezdő lapotat átírta about:blank-re és nem tudom megváltoztatni! Elindit automatikusan csomó mindent amit hiába kapcsolok ki ugyan úgy vissza jön! mondom miket
twink64 fhhjdgt ezeke exe fileok system32/
c:\temp\slam.exe
windows\yzgdyp.exe
D&S\ToBeY\application data\ttec.exe
Hogyan írtsam le? -
enzo_ferrari
tag
na még egyszer:
Honnan tudom, hogy mit lehet törölni és mit nem? -
válasz
enzo_ferrari
üzenetére
Telepítsd és frissítsd(!) a következőket:
Spybot Search & Destroy
AdAware SE
CWShredder
Valami vírusírtó (AVG Free Edition-t ajánlom)
Valami tűzfal (Zonealarm-ot ajánlom)
Soha ne netezz tűzfal nélkül!
Amit tudsz, csökkentett módban futtas. -
enzo_ferrari
tag
halo
-
enzo_ferrari
tag
még mindenki alszik?

-
enzo_ferrari
tag
sziasztok!!
BIG BIG PROBLEM!!!!
tegnap megkaptam az új vinyómat,WIN feltelepítve, majd net: win update. Egy ideig minden rendben is volt, majd láttam a két kis monitort, hogy aktívan tölt le valamit a háttérben. Nem voltam egy percet a neten és máris tele lett szeméttel a gépem olyan szinten, hogy az IE explorerben hiába van beállítva a üres lap, midnig egy kereő oldalt hoz be és nem is tudok más oldalakra lépni!!!!!!!!!!!!!! Egyszerűen nem csináln semmit!!!
Még előtte letöltöttem és sikerült lefuttatnom a Spy destroy-t (vagy mi a pontos neve) természetesen frissített adatbázissal. Megtalálta a kis genyákat, amire kértem egy törlést (mint benton doki). Azóta a rendszerem megkattant, indításkor nem talál ezt-azt, stb...
Mivel tom visszaállítani normálisan, mi a gyógymód, de katasztrófa, hogy két percet nem tudok nyugiban netezni!!!!!!!!!!!!!!
LÉCCI ÍRJATOK VALAMI NAGYON OKOSAT, OKOSOK!!!
-
b.bone
senior tag
így simán nem, csak csökkentett módban. de az a sanda gyanúm, hogy megbúvik valahol, mert ilyen nincs, hogy leszedem, semmit nem csinálok a neten aztán megjelenik. direkt itt ültem előtte. kifigyeltem.
tehát. csökkentett módban leszedettem ad-aware-val. restart. egyből egy full system scan. nem talált semmit. elkezdtem filmet nézni. kb fél óra után kidobott fullscreenből. kis homokóra. ikonok megint kint az asztalon, process megint fut. ad-aware megtalálja, de csak csökkentettmódban szedi le. és kezdődik elölről...
most kerestem info-t a neten. Lavasoft-ék szerint gond nélkül írtja az adware. pedig nem úgy néz ki. -
moonman
titán
msn-en nem jön ilyen. az viszont létezik, hogy nincs tűzfalad, ill. nem raktad tiltólistára a lop.com-ot.
szerk: jó, tűzfalad van, mondjuk ezek ellen nem sokat ér, ha böngészőben kattintgat az ember. többször belefutottam már, ad-aware eddig mindig leszedte szépen. netkapcsolat nélkül van az a csökkentett mód, ugye?
[Szerkesztve] -
b.bone
senior tag
basszus nem hiszem el. nem bírom kiírtani ezt a vackot. csökkentett módban ad-aware és spy-bot is lefutott (legújabb updatekkel) találtak is cuccokat, le is írtottam velük, de megint bejött ez a szar
(#50)
pedig csak a Ph!-n jártam. mi a gyógymód erre a szemétládára?
létezik hogy messengeren szivárog be sima cset közben? -
VladimirR
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
latszik, hogy faradt voltam: ezt kihagytam a szerkesztesbol (Bővebben: link)

[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
irtoprogik (csokkentett modban futtasd oket!):
ad-aware: Bővebben: link
spybot - s&d: Bővebben: link
cwshredder: Bővebben: link
hijackthis: Bővebben: link
es meg nehany topic a temaval kapcsolatba, itt talan van nemi info aminek hasznat tudod venni
Bővebben: link
sok sikert
szerk.: es talaltam egy ilyet is, csak sajna egy budos szot sem tudok nemetul - annyit azert igy is kivettem, hogy ugyanerrol a ket filerol van szo, illetve emlitest tesznek a fentebb linkelt hijackthis nevu progirol is
[Szerkesztve] -
Jetpilot
csendes tag
Sziasztok
léci mondhjatok nekem valamit a SyncroAd.exe -ről és a WinSync.exe -ről
(C:\Program Files\Windows SyncroAd)
leírtani is próbáltam: Ad-aware, Spysweeper sokmindent leszedtek de ezt nem.
na szal nem hiszem hogy fontos része a windóznak. -
funky
tag
kerio tuzfall + viruskereső + legujjabb adaware SE personal 1.05 igy hetente futtatod frissited őket igy jo lesz a géped win frissites nélkül is, erdekes hogy zone alarmot hasznaltam es tele voltam kémprogikkkal keriovalahogy nem enged be annyit szinte alig ja mikor futtadod az adwaret akor full keresést csinalj fentről a masodik keresési mód ha talal valamit akkor mindet kijelölöd s rögtön törlöd azonnal !! ja és közben soha nelegyél a neten!!
-
b.bone
senior tag
egyfolytában van nálam egy ilyen tetves rohadt ?&@''! program. leírtom. két óra múlva újra megjelenik. elegem van!

egy screenshot: Bővebben: link
tudja valaki hogy kell végleg likvidálni ezt a kis nyamvadt férget?
ad-aware szól is, hogy csak bootnál tudja leszedni. ujrainditja a gépet, leírtja frankón (legalábbis ezt hazudja), de hiába. tűzfal is van. alig van nyitva egy pár port.
előre is thx help.
[Szerkesztve] -
delta9
senior tag
Menj az IE > Tools(Eszközök) > Windows Update-re és installáld az összes biztonsági frissítést (Security Updates).
Az Eszközök > Internetbeállítások... > Biztonság tabon nyomj egy 'alapértelmezett szint'-et és 'alkalmaz'-t. Ezután 'egyéni szint', az ActiveX résznél állítsd be:
aláírt ActiveX vezérlők letöltése 'kérédés'
aláíratlan ActiveX vezérlők letöltése 'tiltás'
nem biztonságosként megjelölt ActiveX vezérlők inicializálása 'tiltás'
Az általad biztonságosnak ítélt oldalak, bekerülhetnek a Biztonság tab 'megbízható helyek' közé.
Installáld a Javacool SpywareBlaster-ét (www.javacoolsoftware.com/spywareblaster.html) . Védelmet nyújt az adatbázisában lévő spy/foistware-ek ellen, blokkolva azok ActiveX objektumainak installációját. Installálás után a legújabb firssítést le kell tölteni. Látni fogsz egy listát a program által ismert spywarek-ről (ez nem az, amennyit a PC-den talált), 'select all' és 'kill all checked' és kész. A spyware, amelyikről így azt mondtad a SpywareBlaster-nek, hogy állítsa be a 'kill bit'-et, nem fog többé veszélyt jelenteni. Azzal együtt, hogy nem fog megvédeni az ember által ismert összes spyware-től, ez egy hatékony része a védelemnek. Ne felejtsd el lecsekkolni a frissítéseket hetente vagy ilyesmi.
Ne feledkezz meg arról, hogy a SpyBot Search and Destroy immunizációja is ilyen módon működik. Csak nem árthat a kettőt együtt használni.
Egy másik ajánlott brilliáns alkalmazás a Javacool-tól a SpywareGuard (www.wilderssecurity.net/spywareguard.html). Ez a real-time védelmi megoldás egy jó kiegészítés a SpywareBlaster védelmi eljárásához.
Az IE-Spyad (https://netfiles.uiuc.edu/ehowes/www/resource.htm) több, mint 5000 siteot tesz tiltott zónába.
Az IE hosts file (http://mvps.org/winhelp2002/hosts.htm) blokkolja a reklámokat, bannereket, cookie-kat, web bug-okat és leginkább hijacker-eket. Ezt a kiszolgáló szerver blokkolásával valósítja meg. Péel. a következő bejegyzés: 127.0.0.1 ad.doubleclick.net blokkolja az összes fájlt az adott lap megtekintésekor, aminek a DoubleClick a kiszolgálója.
Ezek sem fognak 100% biztonságot nyújtani, de radikálisan csökkenthető így a fertőzések száma. -
scang
senior tag
van a futó progik között egy cryq.exe nevü file és nem találom sehol.
a win keresővel semmi.
nemrég szabadultam meg a spy-októl de úgy érzem megint kezdődik
hogy találjam meg? -
kamikaze boci
őstag
A honlapon én is láttam a változást (meg valamit írtak átrendezés féléről is), de az online update nem megy. Mivel általában (de nem mindig) olyanokhoz másznak fel a spy-ok, akiknek a háromnál több kattintás már bonyolult (vagyis a kézi update-et már nem képesek bonyolítani), inkább az adaware-t ajánlom.
-
Flashy
veterán
spybot ha nagyon nem akar már új frissítést találni, akkor általában kiadtak egy új verziót a progiból. vagy az is lehet hogy épp nem működik csak az auto update-je. weboldalon 07.29 a legújabb letölthető adatbázis, de nálam már vagy 1 hónapja nem talált semmit online... de úgy tűnik még azért csinálják.
-
kamikaze boci
őstag
Mondom én is a magamét, hogy Adaware meg CWShredder meg hijackthis, de időnként kutyagumit se érnek... (Megjegyzem,sajnos úgy tűnik, hogy a Spybot fejlesztésével leálltak, már nem javaslom senkinek)
Tegnap egy gépen olyan új newdotnet spy-t találtam, ami ellen semmi sem használt. Szűk két órámba telett mire mindent végigpróbáltam, illetve megtaláltam a kulcsokat/állományokat, és nagynehezen töröltem őket (csökkentett mód, regcleaner, kezecskék). Utoljára kezdő koromban egy Whazit szerzett nekem hasonlóan kellemes perceket.
Ha valakinek vannak jó spyware-s linkjei, dobjon meg. Kipróbálnám ellenük magam (hogy ne élesben kelljen bénáznom
)
[Szerkesztve] -
tsong
csendes tag
köszönöm, megpróbálom!
-
vtechun
veterán
válasz
Dalai Láma
üzenetére
szerintem meg lassítanak mint az állat....
-
tsong
csendes tag
HELP HELP HELP

-
tsong
csendes tag
sziasztok!
biztos sok hasonló segítségkérés volt már, de én is felteszem a kérdést: MI MÁSZOTT RÁ A NOTEPADOMRA!!! - bocs a kiabálásért, de nagyon bedühödtem... egyik ismerősöm netezgetett nálam tegnap este, én meg nem voltam itthon és mire most bekapcsoltam a gépet, tele volt minden szarra... pedig én mondtam neki, hogy hogyha a tűzfal felugrik akkor mindig ''stop activities for thiss!..''-t nyomjon
tehát, egy kicsit lenyugodva: valami megmászta a notepad.exe-met (a kedvenc programom) és nem hajlandó elindulni, helyette mindig valami kaszinós oldalra linkelt volna, ha nem fogja a tűzfalam...
Próbálkoztam az adAware-rel, de ezt nem írtotta le... meg a live_sex_hu camet vagymit sem... van valami jobb mint az adAware (lehetőleg freeware)?
Please help, mivel tudom kitörölni (az emlékeimből is) ezt az izét???
Előre is köszi! -
marcee
addikt
Tegnap este tíztől hajnali négyig kergettem SpyWare-eket egy cimborám gépén, nem sok sikerrel. Chello-ja van és nem volt az XP-je frissítve egyáltalán. Olyan dúrván tele volt spy/ad-ware programokkal a gépe, hogy már használni alig lehetett: IE példul belefagyott a spy által kijelölt kezdőlapba, 47-48 processzel indult a windows a standard 20-25 helyett, stb.
Órákon keresztül futttatunk Spy Cleaner-t, Spy Doctor-t, Spy Stoper-t, Ad-aware-t, Spy Bot-ot. Ezek mindig találtaok is egy csomót, látszólag ki is irtották, de legkésőbb a következő rendszerindításkor kezdődöt minden előről. Próbáltuk csökkentett módban is.
DC-ről sikerült lehúzni egy Mozillá-t és egy Operá-t (mert úgye az IE halott volt) és a windows keresőjéből sikerült elindítani egy windows update-et. Ezután uninstalláltuk az IE-t, és ezzel megszünt a spy/ad/popup tevékenység látványos része, de a rendszerben még mindig ott a 47 processz.
Ezek a >#&đĐ[ spy-ok csak az IE-vel működnek együtt? Vagy abból is csak a frissítetlennel? Hogyan lehetne kiirtani öket? (a népszerűbb írtók rendellenesen működtek: nem tudták az adatbázisukat frissíteni, vagy behaltak keresés közben, gondolom valamely spy-ok már fel voltak rájuk készülve) -
Zsadi
őstag
Msconfigot néztem, de semmi rendellenes nem látszott.
Az érdekes az, hogy a tegnap frissített Nod nem talált semmit. -
Zsadi
őstag
Sziasztok!
Haver gépével küzdök, de nem sok sikerrel.
Spysweeper el sem indul, csak egy pillanatra bedobja az ablakát és kész.
Ha jobb klikk az asztalon a spysweeper ikonra, akkor az asztal ikonjai eltünnek a Start menüvel együtt.
Norton egy az egyben befagy elindítása után.
NOD elindul, de frissítve sem nem talál semmit.
Csökkentett módban indítva a gép lefagy.
Valami új vírus ez?
Találkozott már valaki ehhez hasonló tünetekkel?
Mi lehet a megoldás?
Nincs kedvem formatálni, majd mindent újra rakni. De a gépembe is félek ezt a vinyót berakni.....
Üdv! -
t-shirt
veterán
ezek a kémprogik panda melett is fel tudnak ugrani, illetve a panda nem képes ezeket írtani?
lassan úgy érzem magam netezés közben mint egy fiatal tomson gazella a krokodiloktól hemzsegő folyóban -
alitak
senior tag
Szerintem érdemes egymás után több programmal végignézetni a gépet, mert van olyan spywere, amit egyik-másik nem talál meg.
A múltkor letöltöttem egy ilyen keresőt, amire azt mondták, hogy a legjobb. Végignézettem vele a gépet, utána egy másik programmal is és az még talált 4-et!
-
ulmus
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Küzdök egy ideje a DSO Exploit névre hallgató spyware-rel amit sem a Spybot sem az Addware nem tud leszedni, még úgy sem ha csökkentett módban indítom az XP-t. Tud valaki megoldást?
Amennyiben a Hijackthist-t javasolja valaki, akkor légyszíves részletes útmutatóval mert nem akarom elbarmolni a gépet.
Előre is köszi,
ulmus -
Fboy
aktív tag
Sziasztok!
A problémám az lenne hogy vmi a kezdőoldalnak mindig vmi smartsearch-t állít be(about:blank címen
, és már próbáltam mindenféle progit de EGYIK SE segít
(ad-aware, spybot, spysweeper, cwdshredder, hijackthis, nod32
, dee egyik se segít!
plz help ha tudtok még vmit segíteni -
Gh0sT
addikt
Nya, asszem kisebb gondom akadt néhány programmal. Eddig Spybot S-D-t és Spycleanert használtam. Úgy vettem észre, hogy miután ezeket használom a Media Player nem hajlandó lejátszani semmit. Valaki tapasztalt már hasonlókat?
-
Warlock_42
senior tag
Nos mindenkit szeretnék figyelmeztetni, aki csak az Ad-Aware-t használja. Rendszeres frissítés, futtatás, stb... Ma kíváncsiságból feltettem a ''Spybot - Search & Destroy''-t, 31 találat... No comment. Szóval ne (csak) Ad-Aware. -
marcee
addikt
Egy napok óta furcsán viselkedő gépet próbálok éppen megszabadítani spyware-ektől és vírusoktól, de úgy tűnik nem hajlandó teljesen letistulni: Az Internet Explorer-ben (most frissítettük) a kezdőlapot, minden újraindulás után ''auto:blank''-ra állítja, de mégis megjelenik benne valami keresőmotor szerű tartalom és egy popup, hogy spyware van a gépen katt ide stb. Mindezt úgy, hogy még el sem indítom a betárcsázást és az újrindítás elött kitöröltem az ie temp/history/cookie cuccokat.
-
Club
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Bocsánat, ezt eltoltam

EZt a linket akartam
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=35456&start=0 -
kamikaze boci
őstag
Club: jó kis link

Biaggio: igen én is itt néztem, a CWShredder.exe-hez ezen az oldalon keresztül jutottam el. Csak meglepett, hogy milyen aljasok ezek a kis progik: négy spy írtót kerülnek ki szemrebbenés nélkül. A fórumban írtak reményt adnak, hogy a céges gépet is rendbe tudom majd hozni a Shredderrel. -
Biaggio
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Egy hasznos oldal:
http://www.spywareinfo.com/downloads.php?cat=sp
Különösen a Hijack This nevezetű programot ajánlom mindenki figyelmébe:
http://www.merijn.org/files/hijackthis.zip
OFF
Én sem járok soha warez és szex oldalakon

FFO
Club! ''Nincs meg a megfelelő jogosultságod!''
[Szerkesztve] -
Club
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
http://prohardver.hu/r3_uzenet_input.php?act=new&stage=1
Ajánlom figyelmedbe boci.
Bár nem konkrét válasz, de szerintem megoldást jelent számodra is.
[Szerkesztve] -
aga
tag
Én nemrég hallottam egy programról. Otthon megvan, itt nincs. Spyware Blaster a neve, és ez már meggátolja a kis programocskák települését is.
Telepítés után felmentem a cracks.am-re, és az Adaware és a Spybot sem talált utána semmit. És előnye, hogy netről frissíthető. -
kamikaze boci
őstag
Az én szépséges, steril operációs rendszeremen -ami rendszeres spybot és ad aware megfigyelés alatt áll,- a CWShredder.exe talált szemetet.
SENKI SINCS BIZTONSÁGBAN, MENEKÜLJETEK!!! -
kamikaze boci
őstag
Most voltam első alkalommal egy cégnél, ahol a jövőben a hálózatot tartom karban. A feladatok nagyobbik része a szokásos, könnyen megoldható kategóriába tartozott. A spy-okkal viszont nem boldogultam (azt hittem, hogy nekem az ilyesmi már csípőböl megy). Sem a spybot, sem az ad aware nem tudta lezúzni ezeket:

Valakinek ötlete esetleg? A rendszert nem telepíthetem újra. A csökkentett módban történő indítást próbáltam. A process-t nem engedi kilőni. Az indítópultból hiába veszem ki, a registrybe visszaírja magát kikapcsoláskor (memóriában van).
Valami bootolható spy killert nem ismertek?
[Szerkesztve] -
crab
senior tag
Szerintem a Spybot S&D nem elég, én Ad-aware -l együtt használom, de az ad-aware még a spybottal való keresés után is talál spywaret és ez fordítva is igaz.
Tehát Ad-aware és Spybot együtt a legjobb. -
acer_
aktív tag
Nálam is a Spybot S-D dolgozik, de jókat hallottam még a xupiterről is.
-
Daniel
tag
Itt van meg egy jo kis Spy es Ad ware letorlo es immunizalo progi: http://www.pcworld.com/downloads/file_download/0,fid,22262,fileidx,1,00.asp
Spybot search and Destroy 1.2
Total free ware es rendszeresen van update-olva. Es meg magyarul is tud
-
kocacola
csendes tag
IE-vel csekk disz: http://www.doxdesk.com/parasite/
(nalam csak 3 volt
) -
PWR
aktív tag
akar egy progi vagy plugin is lehet spyware, nem? vagy mindig vmi ilyen, nem egy olyan cucc, amit fel se telepitesz?
-
Elrood
őstag
http://www.supergamez.hu/cikk.php?cid=27212
Ez is egy érdekes leírás. -
Agyasima
őstag
És aztat ki tom e deríteni, hogy melyik oldal látogatásakor kerül fel 1 ilyen a gépemre? Mert pl. a DoubleClick szinte mindennapos látogató nálam...
-
kamikaze boci
őstag
Leaírások spyware-ekről. Ha részleteket is akarsz:
http://www.safer-networking.org/index.php?lang=en&page=knowledgebase/threats -
Dávidxxx
aktív tag
Milyen linkek ezek?
-
yogibear
addikt
http://www.google.co.hu/search?q=spyware&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=hu&btnG=Google+keres%C3%A9s&meta=lr%3Dlang_hu
-->
http://www.cp.hu/cp/gyakorlat/windows/spy/
http://www.index.hu/tech/szoftver/xupiter
http://axel.hu/cikk/axel.hu/29576
Hogy ez a google milyen jó dolog.
Igaz használni is kell.
-
Dávidxxx
aktív tag
Köszi
-
Dalai Láma
őstag
Ezek magyarul kémprogramok. Figyelik, hogy pl milyen oldalakat nyitsz meg a böngésződdel, és erről infókat küldözgetnek adott helyre. Nem lassítanak túlságosan (ha lassítanak egyáltalán).
Ha tévedek, akkor úgyis kijavítanak. Nem árt kiirtani őket, mert csak szemét az egész. -
hobizoli
nagyúr
Ad-aware 6.0:
http://lavasoft.element5.com/software/adaware/
Tud magyarul is, egy plug-in -l, ez itt szinten letoltheto, es a rendszeresen frisitett referencia file is.
Ja, es Freeware...
hobizoli -
Dávidxxx
aktív tag
Sziasztok!
Mik azok a Spywares-ek?
Az armoret a tüzfalam és neha rákatintok a clean spywares-ra ami letörli ezeket.
1. Mik ezek?
2. Jok ezek nekem vagy nem(lassitanak stb.)
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- E-roller topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- További aktív témák...
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Razer gamer szék
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

magamnak.

,otletek tippek ? hja, lehetoleg ingyenes kellene es frissitheto...

az alkotójába meg csapjon bele a villám sz@rás közben

, és már próbáltam mindenféle progit de EGYIK SE segít

)