Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobiRobi126
újonc
Ezeket végig játszva, nost ott tartunk, hogy minden nap úgy indul az autóban, hogy Spotify eltávolít majd újra telepít és bejelentkeztet.
Na ebben az egy esetben tudom hallgatni az autóban. Nem tud visszaállítani, mert szerinte sem töröltem semmit. Ha el is kezdené a listák valamelyikét, úgy ugrál végig a számokon mint ha nem lenne mögöttük tartalom, kb 10mp alatt végezve a lejátszási listával.
Úgy szerettem pedig, hogy nem kell pendrive-al, CD-vel, memória kártyával, stb vacakolni, hanem beülünk és indítom az online lejátszást....
Szóval egyelőre továbbra sem értem.
Ugyanakkor köszönöm a tippet és a választ! -
BobiRobi126
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hátha másvalaki már találkozott ezzel vagy ehhez hasonló jelenséggel.
Kb 8-9 hónapja használom a Spotify-t előfizetés nélkül és gond nélkül. Egészen ma reggelig, amikor is minden mentett lejátszási listám és mentett előadóm eltűnt mindenféle előzmény nélkül.
Segítsetek kérlek, hogy én nem vettem észre esetleg valamit, vagy általános jelenségről van szó esetleg?
Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrotik routerek
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hyundai, Kia topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lexus, Toyota topik
- Crimson Desert
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- 27% - Asus külső Optikai megható!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest