- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem akinek lossless kell az otthon akarja megfelelő eszközön hallgatni és otthon valószínűleg nem mobilnet van. Létezik korlátlan mobilnet is jobb helyeken és pl. Telekomnál fix mobilnet csomagoknál is a zenét nem számolják. Opció se kell hozzá, alapból olyan az adatkeret.
Mivel a Spotify és Apple Music a legelterjedtebb, szerintem nekik most nem téma a lossless streaming. A kisebb játékosok csaptak le erre az igényre, Tidal és most Amazon Music. A Google és Deezer nem tudom most fejből mit adnak, azt hiszem náluk sincs.
-
borges7
aktív tag
Hát igen, a Neil Young csinált egy olyan oldalt( [link] ), ahova az összes eddig megjelent lemezét felrakta(illetve folyamatosan rakja fel az új, vagy régi, de csak most kijövő cuccait) master minőségben(illetve lehet választani CD, vagy 320 mp3-at is). Van hozzá mobil app is már, múltkor megnéztem itthon mennyit eszik egy lemez lejátszása legjobb minőségben, hát ilyen 7-800 MB-ok jöttek ki asszem. Ha nincs korlátlan adatod, akkor meg letöltöd a telóra amit akarsz, aztán hadd szóljon. Én örülnék neki ha bevezetnék, korrekt áron sztem elő is fizetnék rá.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest