Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz SyMbioTe #19716 üzenetére
Hát ezzel vitatkoznék
Próbáljátok ki hogy sütés után ízibe jó forrón beleraktok egy pöttyös túrórudit, vártok két pillanatot hogy megolvadjon a csoki és lehet falni
Én általában 2db palacsintába szoktam beletekerni a rudit, mert édesanyám vékonyra sütiPalacsinta meleg a csoki megolvadt a túró még hideg áááá nyam
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz SyMbioTe #19837 üzenetére
Csak kis érdekességként linkeltem
Most az egyik videójában a fent a síközpont helyi árait is elmondja, azért 3-4€ egy fél literes kóláért, az már igen kemény szerintem
És tele van magyar vendégekkel(#19838) sambenez
Ő egy korábbi videójában elmond mindent mennyit keres hogy mint
[link]Ha tippelnem kellene szerintem 14€ körül lehet az órabére
Itt a másik igaz ez majd egy éves videója
Mi a matek? Hogy él meg egy átlagos magyar család Ausztriában?( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz SyMbioTe #20392 üzenetére
Nekem nem
Én mostanában 70 körül megyek a kocsival is kevesebbet fogyaszt időm meg van(főleg most hogy munkanélkülin vagyok)Esetleg infó akit készülnek kirúgni és szakmunkás min bérrel volt felvéve, nekem erre az jött ki hogy 90napig 3700Ft/nap jár
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz SyMbioTe #24426 üzenetére
Én direk a Tolle sajtott vadásztam mert az ízlett a multkor nagyon
-
bul07
nagyúr
válasz SyMbioTe #24869 üzenetére
(#24870) A-Bag
(#24871) n@p@lmKöszi az infókat
Tehát kb 2-4nap míg automatába kerül és 4napig lehet átvenni( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
szabi__memo
nagyúr
-
Beni2360
félisten
válasz SyMbioTe #26250 üzenetére
Nálunk az első kommunális hulladék hegy magasabb mint a Gellért hehy csúcsa.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bul07
nagyúr
válasz SyMbioTe #29544 üzenetére
Berettyóújfalu
Évről évre kértem minden helyre ami megvolt hirdetve
Sose sehol nem tudtam beváltani, és nem alkalmazottal beszéltem hanem a tulajjalTalán egyszer volt egy hely hogy visszahívot pár nap múlva és hangjából halva orrot húzva végül el akarták fogadni, de nem éltem vele
Valami olyat mondtak hogy a metro üzletkötő/kapcsolattartó nem adta tovább a dolgokat időhiányába és így szerepelnek olyanok is akik nem is vállalnak ilyetEz évben már egy hely se volt Berettyóújfaluból
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz SyMbioTe #29590 üzenetére
Ez biztosan bolt függő. Ahova járok Aldiba ott kb bármit kérhetek. Nagyon vevőközpontúak. A másik annyira nem, de oda nem járok gyakran. Kiesik. A vásárlásaim 85 százaléka Aldiban történik. Nekem a Lidl mind minőségben, mind árban, leszerepelt. Nem olcsó az aldi sem, de minőségben hozza nekem a kötelezőt.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Degeczi
nagyúr
válasz SyMbioTe #30561 üzenetére
Még az sem feltétlenül gond, csak az akciózott csomagoláson lévő cikkszámot össze kell hasonlítani a blokkon lévővel, azonos-e (pár héten belül jó eséllyel az) és akkor venni egy újat, aztán másnap bontatlanul visszavinni a régi példány blokkjával.
Ronda dolognak sem nevezném, hiszen pont ugyanaz a végeredmény szempontjából, mintha csak most vettél volna egyet, de az idegesítő "fenének nem vártam vele pár napot" érzés nélkül, megspórolva pár ezret. -
fecus
őstag
válasz SyMbioTe #30559 üzenetére
3 bringa van itthon használatban. A defekt javítás a leggyakoribb munka. Most is onnan jövök. Attól félek, hogy a csavarok meghúzása, oldása közben felborul, törik.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
balojazz
aktív tag
válasz SyMbioTe #30606 üzenetére
Nehéz bizony. Iparit/irodait néztem először, csapra köthetőt, de vagy nem kapható, vagy iszonyat drága, negyedmilliós tétel, plusz a nagy CO2 palack, amit bent kell tárolni, és ezek hűtenek meg melegítenek is, leginkább bérelhetők, nem jó sehogy sem. A másik oldalon ott van a kispatronos (mondjuk) Sodaco gép aldis patronnal, de bolthoz kötve, cserénként 2300 forint. Ezért jöttem egyből a nagypalackos otthoni töltéssel, az nulla idő, elvileg minimál költséggel. De ami videókat, alkatrészeket találtam erről, az mind USA meg ausztrál megoldás, onnan nem küldenek semmit és/vagy drága. Nyilván európai vagy kínai megoldás kell, ami meg is jön, emberi áron (alkatrész pl: szelepek), leginkább európai példák kellenének kész megoldással. Nyilván nem vagyok egyedül ezzel az 500 milliós Európában meg a sokmilliárdos Ázsiában. Mesélték, hogy nemrég volt olyan hónapokig, hogy az Aldiban nem volt palack, és Sparba kellett vinni cserére 4-5 ezerért, hát én függetlenednék ezektől. Kb évente cserélném a leharcolt palackokat Aldiban, de addig töltögetném itthon őket gyorsan és olcsón. Mert így csak a nagy CO2 palack marad mint probléma, semmi más, azt meg csak egyszer kell megoldani, kint a kertben tárolhatom.
[ Szerkesztve ]
Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.
-
Azie
őstag
válasz SyMbioTe #31462 üzenetére
remek az app, csak 1-ből 8x nem olvassa a qr kódot, mint az auchanos benzinkút automata.
plusz a bankodnál kapcsoltasd ki az egyenleg smst a jóváirásra, mert akkor el is viszi az üveg árát, ha ha egyesével váltogatod munkába menet
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Szólánc.
- Windows 10
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs