Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackki
őstag
válasz
sherlock82 #26941 üzenetére
én 1 éve így vagyok a trappistákkal.
csak gouda vagy ementáli játszik helyette. Mondjuk feleségem nagy sajt imádó így miatta, minden speckót ki kell próbálni(még a kéket is...
)
-
perempe
veterán
válasz
Soulfly842 #26920 üzenetére
Vettem a Coop Minden Nap trappistából 90 dekát, de ha ennyire mondod...
-
sherlock82
senior tag
válasz
sherlock82 #26942 üzenetére
0.7 l liter az pontosabban.
-
sherlock82
senior tag
Tesco - ban mától.
Ha valaki szereti :
0.7 dl Baileys 4999 Ft.- -
mzso
veterán
Amúgy Milbona sem volt sokkal drágább. Akcióban 2500 körül volt, Anélkül 2900 felé. De az legalább eddig mindig jó volt. (Gouda, meg Emmentáli volt eddig azt hizsem) De ha arra járok majd megnézem a Carski-t.
(#26933) erdey_a
A sajtokra ez biztos nem volt igaz. Kb a fele Milbona volt. -
123xyz
aktív tag
Spar + Interspar, reggeltől a készlet erejéig
(hivatalosan szerdáig, de gyanítom sokkal hamarabb elkapkodja a nép)
-
-
mzso
veterán
válasz
Soulfly842 #26930 üzenetére
Levontam hogy ebbe a márkába silány hulladékot csomagolják. Lehet, hogy a Carski véletlenül jó, egyelőre...
-
mzso
veterán
válasz
Jáj. Ez a Pilos márka nekem eddig nem jött be. Kétféle trappistát vettem egy félhengert, meg egy kistéglát. Egyik rosszabb mint a másik. A félhengert a Mizo gyártotta, és ilyen gyenge csikorgós volt, kb olyan ízzel mint egy szilárd tejföl, a másikat valami német üzem az meg még rosszabb, sós ízű förmedvény.
Ami szomorú, hogy Pl a Tolle, amit korábban elkönyveltem jó sajtnak, amikor próbálgattam pár éve sajtokat mert sok volt a silány is azóta rossz. Csikorgós és sajt ízt nélkülöző, grillezésre alkalmatlan, de az ára több mint volt korábban.
Az árak nem mennek vissza, de közben még a minőség is elvész.
-
Soulfly842
addikt
Ha valaki régen nem rendelt a Wolton, akkor lépjen be, én pl. kaptam 2x2ezer forint kedvezményt (hátha más is kapott, csak nem figyelte
).
Regisztráltam egy wolt+ is, egy hónapra ingyen, így ingyenesek lettek a szállítások is
-
mzso
veterán
válasz
FireFox1996 #26917 üzenetére
Kösz!
-
8
senior tag
válasz
raziel01 #26925 üzenetére
mivel ez a spórolós...
Az összetevői között is szerepel a kulcs. Zsíros tejpor.
Zsíros tejport összekeversz sima kukoricakeményítővel, vaníliás cukor, kakaópor, csoki pasztilla, kakaóvaj pasztilla. Alternatívaként fehér csoki.Kis kísérletezéssel tökéletes instant pudingport lehet készíteni, tapasztalatból mondom.
Kiadagolod, lezárod hogy ne érje nedvesség, forrásban levő vízzel keverve ugyanígy lehet készíteni mint a dr oetker félét, isteni.Ha nem csokisat akarsz, akkor kakaóport, csokit kihagyod, és helyettesíted amivel akarod, kakóvaj pasztillát vagy fehércsokit viszont ebben az esetben sem érdemes kihagyni.
Pl liofilizált gyümölcsöket porítva (eper, málna, stb) eszméletlen jó pudingokat lehet csinálni így.Hogy ne legyen csomós, először egy kis mennyiségű hideg vízzel kevered el, a kikevert pasztához adod a forró vizet.
-
raziel01
veterán
[link] DR. OETKER LÉLEKMELENGETŐ pudingpor helyett tud valaki helyettesítőt?
Annyi volt az előnye, hogy vízzel kellett csinálni mégse volt ízetlen.
Gondolom nem fogyott, mert már 1 éve nem kapni. -
tisn
addikt
-
Top cat
addikt
válasz
Az aranykorban ez 1600/Kg körüli áron volt.
-
tisn
addikt
válasz
+1
-
8
senior tag
tud valaki valahol jó áron szilikon nélküli sütőpapírt?
-
arcsin
senior tag
Sziasztok, nem tudjátok hogy a dr packos vágható, rollboxos sütőpóapírhoz van e csak sütőpapír külön?
-
mzso
veterán
Helló!
A ha Spar online rendelésnél a kupon 10000 Ft felett érvényes és nem fogadok el helyettesítőt, akkor megmarad a -2000Ft kedvezmény ha emiatt alámegy az rendelt összeg?
-
borshow
csendes tag
Akciós papirzsepi [link] kleenex 8 * 10db 110ft
-
8
senior tag
válasz
San398 #26906 üzenetére
és ebbe is teljesen jó az alzás 900Ft-os aqua optima szűrő (kipróbálva, és a csomagolásán is ott van, hogy maxtra+ kompatibilis)
https://www.alza.hu/hyundai-aqua-optima-1x-evo1plus-szuro-d7004532.htm -
rolkaDb
aktív tag
Sziasztok!
Teljesen véletlen nincs tippetek mikor lesz újfent a lidlben vízszűrő kancsó? -
Top cat
addikt
válasz
arcsin #26902 üzenetére
Szerintem a tömbsajtra gondolt. Van többféle kiszerelésben is a Lidlben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest