Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
Még holnap akciós áron vehető a már említett jégkrém. Én betáraztam belőle 6 darabot. Egy gombóc fagyi az ára. Kakaós csiga se rossz ennyiért.
-
Aethel
aktív tag
A ~1000 Forintos hidegen sajtolt repceolajat 250 Forintért viszi a kassza a soproni Tescoban.
Tegnap este még viszonylag sok volt a polcon. -
Drughi
addikt
Dolce Gusto gépbe milyen alternatív kapszulákat lehet venni?
Aldi / Lidl árul már ilyet? -
Mr.Csizmás
Topikgazda
fyi borotva téma:
DM-ben felfedeztem, hogy a Balea tol Gilette Mach/Fusion klónokat. ha elfogy a mostani M3 pengém, próbát teszek vele. (btw vkinek van már tapasztalata?)
"mach3", "mach3" penge, "fusion", penge 4db, 8 db, "fusion proglide", penge
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
raziel01
veterán
válasz Mr.Csizmás #2460 üzenetére
Gondolom ez a penge nem működik a már meglévő Gilette fusion szárral.
-
lord_m
senior tag
Jónak tűnik, egy próbát mindenképp megér ennyiért.
-
jansky1
senior tag
Laktózmentes UHT tejet nem látott valaki jóárasítva valamerre? 200 HUF körül már jó lenne.
-
veterán
válasz jansky1 #2464 üzenetére
Penny-brn szokott lenni 189-199Ft-ért, de épp most volt, szerintem még másfél hónap, mire megint lesz.
Aldiban rég volt, talán hamarosan megint lesz 199-ért.
Nálunk most van két karton laktózmentes és 5 karton sima, ez elég lesz kb két hónapra"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
8
senior tag
továbbra is a bőrön élezést javaslom, az örökéletű pengéhez
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
HUNited
őstag
Lidlben is kapható hasonló borotva, az nagyon bevált nekem, és egy picit olcsóbb mint a DM-es.
Lidl termékoldal -
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
HUNited
őstag
válasz Mr.Csizmás #2473 üzenetére
Hát én azt tapasztaltam, hogy BB a Cien márka. Nyilván nem mindenben. A tusfürdő esetén pl. ragadt tőle a bőröm, abból brandelt terméknél maradok (Lactovit Men termékcsalád, igen ajánlott érzékeny bőrűeknek). De a rollon deo szintén messze veri a márkás társait is (az illat ízlés kérdése, a hatékonysága viszont odabasz, ma is egész nap betonoztam és semmi szagom, pedig igen megizzadtam - nem vagyok habkönnyű ugyanis).
A borotva nekem bejött, lehet nem olyan tartós mint a Gilette, de nálam az sem tartós, néhány használat után mindet cserélnem kell mert iszonyat érzékeny a bőröm. És ami még jó, az az AfterShave gél, szerintem az illata is kellemes, és nagyon jó a bőrömnek.
-
bul07
nagyúr
válasz kaszaking #2476 üzenetére
Csak a eladók néznek ferde szemmel
Én a 300Ft-os jégkrémből vettem 15dobozzal és mikkor pakoltam ki a hűtőből az ép jégkrémeket feltöltő olyan szúrós szemekkel nézegetett hogy csak na[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz fateless #2478 üzenetére
Nem hiszem akkor tolta oda a raklapot és pakolt be másfajtát, de minden lehet
Na de akkor isMondjuk a pénztáros meg se torpant ennyi láttán csak húzogatta
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
veterán
válasz AndrewBlase #2481 üzenetére
Ez így igaz, de amikor a közönyös arcú embert megkérdezem, hogy ez vagy az van-e még, mert elfogyott a polcról, akkor több alkalommal is bement a raktárba, és megnézte. Ami a legmegdöbbentőbb volt, hogy mikor egy ilyen alkalommal épp a laktózmentes tejet kerestem, akkor bement, megnézte, mondta, hogy a raklapon van, de alul, és nekiállt kibányászni egy kartonnal. Nem volt pofám mondani neki, hogy nekem három kartonnal kellene, mert szegény vagy öt percet küzdött azzal, hogy kiszedje azt az egyet anélkül, hogy összeomlott volna a raklap, így másnap mentem vissza megint. De voltam már így máskor is tejjel, zabbal, egyebekkel.
Az is igaz, hogy gyakran járok oda, és van, hogy igénybe veszem a mentálhigiénés végzettségemet, olyan módon kommunikálok velük, és látom a morcos arcukat átalakulni hálássá, hogy valaki észreveszi őket is emberként. Ez sokat segíthet abban, hogy másként viszonyulnak hozzám.
Amikor meg a két kislánnyal megyek vásárolni (3,75 és 2 évesek), akkor meg aztán a legmorcosabb pénztáros is mosolygósra vált."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
AndrewBlase
senior tag
válasz fateless #2482 üzenetére
Örülök, hogy Neked jó tapasztalataid vannak ott. Igyekszek én is EMBER-hez méltóan szólni hozzájuk azon az évi kb. 10 alkalommal, amikor betévedek oda.
Más boltokat valahogy jobban preferálok."Amikor meg a két kislánnyal megyek vásárolni (3,75 és 2 évesek), akkor meg aztán a legmorcosabb pénztáros is mosolygósra vált."
Buszvezetőként én is mindig elmosolyodok, amikor ilyen tündérkék szállnak fel. Vigyázok rájuk, mint a hímes tojásra.
Miért mindig én???
-
veterán
válasz AndrewBlase #2483 üzenetére
Szerintem az ismerőssé vált arcokkal mindig könnyebb kedvesnek lenni. Ezt gondolom te is megéled a buszon. (Közel 40 éve nővéremmel együtt utaztunk Pápáról Marcalgergelyibe nagyszülőkhöz 2 és 5 évesen, mert édesanyám dolgozott és levelezőn tanult mellette. A buszsofőr már ismerőssé vált számunkra.)
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Soulfly842
addikt
Penny-ben szerintem az is gáz, hogy nincsenek túlfizetve, s ilyen 'ügyfélközpontú' eladók sorát is felveszik.... ritkább az, hogy le.arják, hogy nagy tételben viszel. Nem csak az a tény frusztrálja őket, hogy pont akkor pakolja ki, hanem, hogy akciós, s ha elviszel nagy tételben, s az akció elején már nem lesz belőle, akkor az - ő szemükben - összes hülye jön majd picsogni, hogy 'má minek hirdetik meg akcijóba, ha nem is adnak belőle???'
Ilyen a birka, ilyen az átlag eladó...
Egyébként szerintem a lidl-ben sincs limit, állandóan látom, hogy pékségek, büfék, stb. milyen rohadt nagy tételben viszik a cuccot.
-
maroni
aktív tag
Sziasztok nem tudtok valamilyen termékhez adott táskát ami egy szendvicsnek elég! Danon milka monte vagy bármilyen cég? Köszi
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz zoltan6 #2493 üzenetére
ikea erforderlig, ha még van
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
DJGABI
addikt
válasz DrBubo77 #2397 üzenetére
vett valaki ilyen sparos dolce gusto gépet innen azóta? [link]
jófogásról vettem teli pontgyűjtőt, egy ezresből megvolt.
tudom, ez nescafé amaz nespresso, de elvileg egy cég (nestle). [link] ez a promo nem eszi véletlenül a termékkódot?
vagy a kapszulák se egyformák?
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- PlayStation 5
- Apple notebookok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Motoros topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Alapfelhasználásra tökéletesen alkalmas 4 magos HP laptop
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- 12" Apple MacBook Retina 2017 Rose Gold! Intel Core i5 + 8GB RAM + 512GB SSD! Olyan mint az új!
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest